Hirdetés
- Akciókamerák
- Dell notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen a játék? Van értelme megvennem PC-re?
Eddig az összes részt megvettem. Legyen ez is meg? -
godzsy2
senior tag
Xbox One-on semmi bajom nincs vele, se a kampánnyal, se a multival. Illetve egy mégis: kevés magyar játékos van és a távolabbi játékosok miatt általában nagy a lagg. Délután nincs értelme multizni, mert csak romlik az átlagom. Este 10-től viszont már viszonylag normálisan lehet hentelni.
Hiába "semmi extra tartalom", én az új pályák helyett mégis az MW3 Dome pályáját várom (pedig MW3-ban nagyon untam), csak nem tudom megvegyem-e a dlc-ket, mert azt sajna nem lehet eladni úgy, mint a lemezt.
-
mstills
tag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Én csak a multiról tudok nyilatkozni, ott semmi gond. habár a single részének is adtam egy esélyt, de killzone után katasztrófa volt. hiába, a cod egy multi orientált játék.
-
WongFeiHong
senior tag
PS4-nél is van gond. SP-nél például minden checkpointnál beakad picit a játék, ami elég zavaró. Dzsungeles pálya meg a felhőkarcolós rész meg egyáltalán nem stabil, rendesen esik az fps. Multiról nem mondok semmit, mert nem próbáltam egyenlőre.
Bár hozzáteszem a pc változathoz képest megváltás volt ps4-en játszani.

-
mstills
tag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Konzolon semmi gond. legalábbis PS4-ről tudok nyilatkozni. de Xbox One-nál sem hallottam hibákról.
egyébként úgy néz ki az "ignition" a "scrapyard" lesz az mw2-ből
-
WongFeiHong
senior tag
Inkább vmi optimalizálást adnának ki, mert botrány a játék minden platformon.

-
L_ajos
őstag
Uninstall - Done
Szemét maradványok utólagos ellenőrzése - Done
Black Ops 2 maradt és bőven jó

-
Hogy nem unják még a dlc-s hülyeséget...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest