Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen a játék? Van értelme megvennem PC-re?
Eddig az összes részt megvettem. Legyen ez is meg? -
godzsy2
senior tag
Xbox One-on semmi bajom nincs vele, se a kampánnyal, se a multival. Illetve egy mégis: kevés magyar játékos van és a távolabbi játékosok miatt általában nagy a lagg. Délután nincs értelme multizni, mert csak romlik az átlagom. Este 10-től viszont már viszonylag normálisan lehet hentelni.
Hiába "semmi extra tartalom", én az új pályák helyett mégis az MW3 Dome pályáját várom (pedig MW3-ban nagyon untam), csak nem tudom megvegyem-e a dlc-ket, mert azt sajna nem lehet eladni úgy, mint a lemezt.
-
mstills
tag
válasz
WongFeiHong #7 üzenetére
Én csak a multiról tudok nyilatkozni, ott semmi gond. habár a single részének is adtam egy esélyt, de killzone után katasztrófa volt. hiába, a cod egy multi orientált játék.
-
WongFeiHong
senior tag
PS4-nél is van gond. SP-nél például minden checkpointnál beakad picit a játék, ami elég zavaró. Dzsungeles pálya meg a felhőkarcolós rész meg egyáltalán nem stabil, rendesen esik az fps. Multiról nem mondok semmit, mert nem próbáltam egyenlőre.
Bár hozzáteszem a pc változathoz képest megváltás volt ps4-en játszani.
-
mstills
tag
válasz
WongFeiHong #5 üzenetére
Konzolon semmi gond. legalábbis PS4-ről tudok nyilatkozni. de Xbox One-nál sem hallottam hibákról.
egyébként úgy néz ki az "ignition" a "scrapyard" lesz az mw2-ből
-
WongFeiHong
senior tag
Inkább vmi optimalizálást adnának ki, mert botrány a játék minden platformon.
-
L_ajos
őstag
Uninstall - Done
Szemét maradványok utólagos ellenőrzése - Done
Black Ops 2 maradt és bőven jó
-
Hogy nem unják még a dlc-s hülyeséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elden Ring
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest