Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát annyiért én se venném meg, de most olyan érvvel jön a srác hogy ezzel többet fogok játszani hát még jó hogy ha multiplayer van benne, mafiába meg hova kéne multi? sehova nem is való/kell bele. Tény hogy manapság elég sokan úgy állnak a témához, hogy amibe nincs multi azt nem veszem meg, igazából van benne valami de biztos hogy nem kis meló volt a mafia 2-vel, annak ellenére hogy rövid, bár nekem ez is elég volt, mert ha meg túl hosszú biztos megunom. Nekünk ez sok pénz érte úgy értem magyaroknak, de aki szereti a játékokat és tetszik is neki nem gond kiadni 12ezret, pl egy brit oldalon nevezetesen a zavvin, 8500ft-ra átszámolva, így meg pláne. Ez kb úgy van hogy új játék az már kapásból 10-esről indul hiába rövid vagy nincs multija vagy gyenge, ezek sose játszottak közre az árazásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest