Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixel kft.
csendes tag
Hi,
Lesz uj teszt csak kicsit nehezen megy a dolog mivel a tesztelo Veszpremi.
Addig is bent a boltban megtekintheto a cucc. 3Ghz Prescottal es 6800GT-vel.Bármilyen a céget vagy a forgalmazott termékeket illető kérdésre szívesen válaszolok. Akár mail-ben akár itt a forumon.
-
P4Laca22
tag
Egy netes gépet még sztem egy XP-120 vagy egy XP-90C is elvisz passzívan (nekem majdnem félórát kibírt a Prescottal csak netezéssel, full terhelésen 5 perc alatt 70 fok lett, és lekapcsolt), vagy a Scythe NCU 2005, vga-nál kiváltképp elég lenne egy passzív hőcsöves, vinyóhűtésre is több alternatíva létezik már, szóval netes gépet vizzel hűteni eléggé gazdaságtalan, és gyakorlatilag értelmetlen ebben a felállásban, de megfelelő felesleges pénzegység jelenléte esetén el lehet gondolkodni a dolgon (de kis hazánkra nem a fölös pénzegységgel megáldott userek a jellemző)
[Szerkesztve]Én egy Hűtő-Elvetemült-GigaHajszoló-Hőmérséklet-Őrült, Delta ventillátor-gyüjtő Hardcore-PC-user vagyok!!! Delta ventillátor rulez! :P
-
OC
őstag
Nagyon azt érzem, hogy a gyártástechnológia miatt ez a radi a Zalmannak aprópénzben van. Ha belegondolok, hogy hányan veszik meg ezt, valamint az előző Reseratort, akkor világosodnak a dolgok. A Zalmann összedob olcsópénzből egy hűtést. Jól néz ki, nem csúcsgépeket jól hűti, csúcsgépeket kevésbé jól (sz@rul), de elviszi. Rengetegen megveszik, ráadásul szinte semmit nem tettek hozzá az előző verzióhoz, mégis a második bőrt hűzzák le a cuccról. Én 1 hónapja kezdtem keresgélni hasonló hőleadónak valót, mert szvsz aprópénz 1 ilyen extrudált henger. Ja valszeg azért nincs belülről bordázva, mert a gyártása többe lenne (lehet nem is kivitelezhető?), valamint nem hiszem, hogy ezt kimondottan a Zalmannak csinálná 1 cég, hanem létezik 1 ilyen cucc, amit a zalman optikailag felturbóz kicsit(eloxálás stb).
Ja és aki azt mondja, hogy ez jó, az messze jár a valóságtól szvsz. Első próbálkozásnak jó volt a Reserator, de hogy ugyanazokat a hibákat követik el az új csodánál is, az bosszantó, ilyen árfekvésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Corsair Vengeance C70 Számitógépház
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest