- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Meg még egy:Opciós upgrade terméekt lehet venni anélkül, hogy gépet vennék?
-
tildy
nagyúr
lenne egy kérdésem , remélem valaki profi adóügyben.Tegyük fel, évente 720E bgruttó a jövedelmem.Ez ugye az adóalap.Ennek az adója kb 150 ezer forint.Namármost ha van adójóváírásom alapból(kb 9000 Ft), akkor visszakapok 60ezret ha veszek valami szgépcuccot (60E forint feletti eszközre gondolok) vagy sem???
-
tildy
nagyúr
Olvastátok a canon fényképezős részt?Nem is tudom ki volt az az olvasó...:F
-
tildy
nagyúr
Beidézném ide a választ, szerintem nagyon nagyon korrektek:
Kedves Tóth Ildikó !
Köszönjük észrevételét.
Sajnos mi is nehezen igazodunk ki a miniszter Úr ellentmondásos nyilatkozatain.Tegnap például ez a beismerő nyilatkozat hangzott el: a Sulinetes gépek tényleg drágábbak 10-20% -al.
1. Mi az eszközöket a Minisztriummal szerződött cégtől fix áron kapjuk, és ezen cég által meghatározott áron adjuk, melyet a minisztrium által működtetett Educatio Kht ellenőriz is.- Tehát az árképzéshez semmi közünk nincsen !
2. Semmi nem gátolja számunkra, hogy ugyanazt a terméket továbbra is forgalmazzuk ugyanazon , vagy más - hangsúlyozom legális - forrásból, és azon az általunk jónak vélt árrést alkalmazzuk. MINKET EHHEZ SEM RENDELET, SEM SZERZŐDÉS NEM KÖT.
3. Úgy gondoljuk, a vevőinknek maguknak kell eldönteni, hogy ilyen áron igénybe kívánják e venni a kedvezmény, a jó döntéshez a tőlünk telhető minden segítséget megadunk. -
tildy
nagyúr
Én tudom rosszul , vayg tényleg nem adhatnák drágábban az eszközöket SEX-el, mint ahogy azt egyébként is meg lehet vásárolni tőlük.
Példa:
Mail egy cégnek:Úgy láttam hogy Sulinetes akcióban a Canon a70-t kb 125 ezer forintért adják, míg egyébként 112 ezer körül.
Elvileg ilyet nem lehetne.
Válasz:
Szabott árakkal dolgozik a Sulinet.
A saját árainkat nem fogjuk felemelni a sulinet kedvéért. -
tildy
nagyúr
Milyen papírt kell magammal vinni vásárláskor?Nyáron zárva vannak ugyanis a sulik, iskolalátogatásit ig ynem tud az ember vinni....
-
tildy
nagyúr
válasz
Satan-Claus #152 üzenetére
Nem érted a kérdésem.
Ezt csak 1* lehet igénybe venni, vagy pedig évente? -
tildy
nagyúr
ha én idén vásárolok valamit, akkor ugye jövőre levonhatom.De jövőre is vásárolhatok valamit, úgy, hogy azt 2005-ben le tudjam vonni az adóból?Vagy ezt csak 1* lehet igénybe venni?
-
tildy
nagyúr
na.Még jó hogy van popup hp reklám.Onnét tudom, hogy lehet majd digifényképezőt is venni:)Kérdés csak az, hogy hol és mikor.:(
Aktív témák
Hirdetés
ph Késve indul az expressz, de azért "ne maradj le róla"... első, de nem utolsó ízben vizsgázik a Sulinet pályázata a Prohardveren.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest