- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem kell it lehúzni semmit, kisebb procikhoz bőven jók ezek a coolerek és halkak. Ki kell emelni a Fontos részt, hogy a mi prescottunk mocskosul melegszik, egy LGA775-ös 3,2-es Prescott akár 10 fokkal is hidegebb lehet nála, A64-ekről nem is beszélve.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Male
nagyúr
A Hypercool 1 vajon le bír hűteni passzívan egy 850-es Celeront? (ha jól emlékszem, 26W a TDP-e) A tervek szerint vízszintesen lenne a lap, a ház pedig valahogy kivágva a prociborda fölött (vagy rács, vagy egy kis ''kémány'' ahogy az EPIA-nal szokásos, hogy ne szálljon bele a por). Egy 8cm-es venti még járna a közelében (mellette, állítva), ami némileg átszívja rajta a levegőt (5 voltra van kötve, szóval igencsak minimális légmozgást jelent ez).
-
X@b3e
addikt
Ez a heatpipe-os megoldás, ha nem megy rá máshogy a deszkára, akkor egy vicc. Max a VGA-dat tudod vele fűteni, röhögőgörcsöt kaptam, mikor megláttam, hogy van felszerelve. Azt hittem ez egy ''így nem szabad használni!'' - című elrettentésre szolgáló illusztráció
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
rudi
nagyúr
Szeretném felhívni a figyelmet arra az apró, de nem elhanyagolható tényre, hogy az ismert hűtés, ház, táp ''gyártók'' távolról sem foglalkoznak a termékek fizikai megvalósításával. Ezzel az OEM gyártók foglalkoznak, ez legjoban a ventilátoroknál látszik, de említhetnénk a seregnyi Delta és FSP belű márlkás tápot is. ADDA, YS Tech, Hong-Sen, T&T, Everflow, Globefan, Yate Loon mind-mind olyan nevek, amelyekről nem nagyon hallani, de szinte mindenki gépében ott figyelnek a termékeik Titan, Coolink, GlacialTech, Cooler Master, Thermaltake, Zalman vagy kitudja milyen ismert címke alatt. Ugyanez folyik a hűtőknél is, ezért meglepően hasonlít például a Zalman néhány terméke a Primecooler cuccaira és ezért hasonlít a CM Hyper 6, a Silenxx vagy Primecooler bizonyos hűtőjére.
Hogy a tervezés és gyártás milyen viszonyban áll egymással azt nehéz lenne megmondai, talán a neves gyártó terevez a névtelen pedig gyárt, de lehet hogy a nagy nevek csak megvesznek egy terméket. Erről a folyamatról egyik fél sem szeret beszélni, de valójában teljesen mindegy milyen logo van a terméken, ami számít az az ára és a teljesítménye.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
talán! Amikor a Zalmanokkal foglalkoztunk, akkor még nem nagyon voltak 0,09-es Cool'n'quite-os, 1400 MHz-es Sempronok. A nagyobbik Primecooler (és Zalman 7700) elég nagy felülettel és elég ritka bordázattal rendelkezik ahhoz, hogy jó huzatban passzívban is bírja.
-
nagyúr
felmerül bennem a kérdés, hogy ezt a terméket miért nem zalmon néven adták ki? (az adidas - adios párhuzam után szabadon)
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Loretto
veterán
rudi ne haragudj de hogy bírna lehűteni procit passzivan a cucc?
''...kisebb processzorokat is le tud hűteni...''.
Zalmannál sosem láttam ilyen megjegyzést...Soirée...
-
rudi
nagyúr
így kell feltenni, ahogyan a cikkben van, ugyanis másképp nem lehet. Talán más procifoglalatokra felmegy más irányban is, de ahogyan már korábban is írtam annyira túllóg az egész a procifoglalaton, hogy valamibe biztosan bele fog akadni.
-
-
Kain
senior tag
Jó cikk!
Egy elirás (szvsz) :
''A hétezerrel kevesebbet pörgő Hypercool 4+ már halkabb volt....''
Sztem nem lesz az 7000,de lehet h tévedek..... -
twollah
nagyúr
Fureszelos videot akarok!
-
Scream007
őstag
szépek meg jók, de ha 6.5ért(giga g-power) a piac egyik legjobb léghűtőjét lehet megkapni, akkor ezeknek nincs értelmük.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
jakobkacsa
senior tag
nekem még mindig otrombának tűnik a Hypercool 1-en a venti
és az a heatpipe hűtő barebone-okba szokás ilyen teljesen asszimertikus cuccot rakni, hogy a borda nem a CPU fölött van
ha nem lehet más foglalaton 90°-kal elfordítani, akkor (Ross-t idézve) ez balfarság...Dyslexia for cure found!
-
george11
addikt
Majd jönnek az illetékes elvtársak,és jól megmondják,hogy mi a páya vele
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Rez_Grof
őstag
Elég suta hőcsöves hűtő! Meg csúnya is.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
pisti
őstag
Az tuti, hogy ezt nem így kell feltenni, csak úgy lenne értelme ha 90fokkal el lenne forgatva, és a ház eleje felől szívná a levegőt hátra meg nyomná ki. Plusz szerintem jobban is hűtene, ha nem 1 centire lenne a vgatól.
Meg ha vkinek van egy Zalmanja még a vga-n akkor el se fér tőle a procihűtő ventije. -
george11
addikt
válasz Kakukk Marci #7 üzenetére
de lehet,hogy csak LGA-nál lehet elforgatni,mert S478-nál ugye nem egyenlő távolságra vannak a furatok a lapon.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Azt a hőcsöves csodát nem lehet 90 fokkal elfodítva feltenni? (talán úgy lenne értelme is...)
-
Obi-1
őstag
Hogyhogy nincs Prohardver ajánlás, csak szöveges értékelés?
(Csak kiváncsiság, nem panasz.)Only a Sith deals in absolutes.
-
DonK
aktív tag
Bocsi, egy megjegyzés a cikk írójának: ''A 9,2 milliméteres légkavarójú, teljesen réz bordájú Hypercool 5+ produkciója is dicséretes'' az ugye centiméter akart lenniM
-
TommyGun
őstag
plááágium
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek