Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka915
csendes tag
kössz a haverom neviben is!
-
cocka915
csendes tag
sziasztolégyszíves mondjátok meg hogy a pannonnál kártyás csomagban mennyibe kerül,mert az egyik haverom szeretne ilyen telót venni!
köszöni:márk
-
-
Frutty
csendes tag
Oh... Én a Media Marktból kaptam. Nem volt benne se bőr tok, se csukló pánt. Szerencsémre megszereztem az uccsó rózsaszínt a kirakodott részről
Hál' istenek az nap rakták ki xal nem volt benne sok hülyeség. Akuval meg az a tapasztalatom. H most kezd meghülyülni nekem. Elvileg 2 óra alatt fullon van. Egy hónapja már viszont 4-5óra alatt sem töltődik fel. És gyorsan le is merül :\
-
Krajczi
tag
Az aksijáról valami tapasztalat?
-
Krajczi
tag
Nekem még mindig nagyon tetszik a teló, mostanában szeretnék ilyet venni, de az aksija... Kinek mi a tapasztalata vele, mennyi ideig bírja? Én most egy Nokia 3100-t használok, annak akár 1 hétig is bírja az aksija (alig beszélek). A 6111-esről azt hallottam, hogy csak 3 napig bírja...
A T-Mobile azt mondta, hogy náluk azért nincs ez a telcsi, mert gyenge a mikrofon és a hangszóró.
A Pannon azért árulja, és az ismerősöm, aki Nokia-boltból kapott egyet, teljesen meg van vele elégedve. -
Magnat
veterán
Sztem meg lehet, h rosszul írták, legalábbis a Nokiákhoz sosem volt bőrtok, amenyire tudom és a dobozban sincs a helye kiképezve ... valszeg pluszban adták hozzá.
-
-
mahatma
aktív tag
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
gondolom, de ha más forrásban benne van, akkor a Pannonnál miért nincs? a gyártó több csomagolást csinál? lehet h ez csak nekem új...
-
-
-
Magnat
veterán
Hi,
van ilyen készülék vkinek? Én vettem 1et (Pannonnál), viszont ezt nem nagyon értem:
''A 6111 már a szűkebb Nokia töltőt kapja, de a dobozban található átalakító is. Apropó, doboz. A tartozékok listáját a fülhallgató, a csuklópánt és egy bőrtok teszi teljessé.'' - merthogy nekem az origi dobozban sem átalakító, sem csuklópánt, sem bőrtok nem volt.
[Szerkesztve] -
-
ragazzo
őstag
Lenne rá kereslet nálunk is,de még nem lesz egy darabig.És biztos hogy nemtől függetlenül sok embernek tetszik.Ha az ára nem lenne akadály,akkor biztosan tömegével vennék.
-
Pompi
nagyúr
-
Kitty_
csendes tag
hali! most ez a telefon mar megjelent Magyarorszagon? mert nem naon ertem! pl: nalunk meg nem lehet venni, meg itt a neten a t-mobilen sem lattam, meg a pannonnal sem! sz akkor mar kaphato nalunk? elore is koccke!
-
Ricardo
titán
Megnéztem, a nyitómechanika valóban félautomata. Akészülékház anyaga nem tetszett.
-
Ricardo
titán
Kicsit magasra pozicionálták az árát nem?
-
Ck.
addikt
''A szétcsúsztatást nem segíti automatika''
Érdekes módon, a Gsmport-on gyökeresen az ellenkezőket írják Rusiék, mégpedig azt, hogy a csúszka félautomata! Bővebben: link
Most akkor hogy is van ez? Mert a kettő közül vmelyik tuti kacsa
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
A vakut lehet zseblampanak is hasznalni?
(Tudom, fontos kerdes)
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Fiatalos,semmi csicsa, jó kis tella
Manapság a nokiák mind így viselkednek,akku fullon pár napig,majd egyre gyorsabban merülnekEzt tapasztaltam már 6600-on,6230i-n,6680-on!
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
Egy módosítás: 1. oldal: nem 6820, hanem 6280
Amúgy tényleg nagyon drága ez a 80.000 érte, de remélhetőleg gyorsan fog esni.
A háttérkép-sorozathoz csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a 3 leggyakrabban használt felbontás inkább: 800*600(CRT), 1024*768(CRT) és 1280*1024(LCD). De a képek NAGYON JÓK! Csak gratulálni tudok. -
bolondember
MODERÁTOR
talan ezert: Bővebben: link ?
-
Loretto
veterán
Miért volt ''kellemetlen'' leírni a rózsaszínt?
-
nnivan
tag
Szerintem is junoszty
-
Jégkokó
veterán
Szerintem elég pofás egytelefon.Ha azt nézzük hogy szétcsúsztathatós.Szerintem a kijelző annyira nem tűnik kicsinek, ha méretben egy hangyányit is nagyobb az én 6230i m nél akkor tényéleg jó lehet a minősége.Meg az előrre telepített autós játék is tetszett benne.Miért nem tudnak minden nokiára értelmes játékot telepíteni.Mertegy ilyet én is szivesen elfogadnék az enyémre
-
I_Am
veterán
A junoszt tv-s hasonlat büntet.
A cikkhez nem tudok mit hozzáfűzni, aranyos kis játékszer, női telefon Nokia módra.
És látom Bog Köbányán lakik.(tesztképek árulkodnak)
-
AS
félisten
Gratulálok jó teszt!!!
Telo is jó leszámitva a kielzöt és a kis memoriát..
Viszont ennél is nagyob negativum a 80-85 ezres ára... ez bizony sok nagyon sok érte..
176-220 kijelzö és egy 90 mb memoria már nagyon jo mobilá tené.
Jó lezs.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Riasztó topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Politika
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest