- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
nino1974
csendes tag
Én is boldog ACER noti tulaj vagyok (travelmate 4502LMI) A készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve, de aceréknél a support hagy kívánni valót maga után.
A munkámból kifolyólag sokszor lenne szükségem 6-7 órás akkus üzemre, ezért szerettem volna vásároli hozzá, a user manual-ban feltüntetett második (media bay) akkut. Küldtek jobbra balra mindenféle viszonteladókhoz, de ezt az akkut sok helyen még csak hírből sem ismerték. Ez lehet, hogy befolyásolni fog a követekző noti vásárlásakor. -
Gazala
aktív tag
Hát, valóban, kompromisszumokat kell kötni, mert sajnos Magyarországon nem mindenkinek van 500k fölött pénze megvenni egy notit, bár csak ne így lenne!
-
dat
senior tag
-
5xl
tag
egyébként ez volt:
http://www.albacomp.hu/termek_akcios.asp?id=90 -
Gazala
aktív tag
Már több, mint két hete egy boldog Acer noti tulajdonos vagyok és semmi bajom a billentyűzettel az alakkal és a tömeggel. Tökéletes egy jószág, 277.000 Ft volt sulinetbe, egy pixelhiba sincs, minden tökéletes, bár az tény hogy melegedni azt tud, de télen legalább nem fagyok meg
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
annyi pénzért mobil procisat is kap
más:
Az acer billentyűzete tényleg határeset. Nekem tetszett a döntött forma (bár inkább csak design), viszont nagyon laposak.
A kijelzőre viszont nem lehet panasz.
Az alakja tepsi
A hangszórói viszont egész kellemesek.
A touchpad alatti gombok nagyon erősen kattannak.
A gyorsindító gombok a billentyűzet felett nehezen használhatóak.
A teszt egyébként nagyon jó, gratulálok
[Szerkesztve] -
5xl
tag
egyébként ha valakinek olcsó kell vegyen albacompot!
ismerősöm most vett 135+fáért, és egész király!
persze asztali proci van benne (xp2600+) meg integrált vga, de ezért a pénzért??
kap egy jó gépet, egy lcd monitort, meg egy ''szünetmentes tápot''
lehet hogy nem járt volna jobban asztali alkatrészekkel!!! -
marcee
addikt
Mi a problémátok a színkódolt csatlakozókkal?
-
AMD Power
titán
Nekem még az asztali gépem után se volt , annyira nehéz ''rászokni'' a notebook billenytüzetre. Nem volt eddig semmi bajom az Acer billentyűzetével pedig én aztán annyit írok mint egy titkárnő!
A másik , milyen cpu lehetett abba gépbe amibe még a böngésző közbe is szólt a venti , eleve milyen Acer volt ez? Nem mondom rossz szériák és tipusok mindig is voltak és lesznek. A vibráló LCD szintén elég érdekes probléma , az Acer TFT-k alapba mint asztali mint notebook szinten elég jó minőségüek. Persze ki lehet fogni , mindig valami fos gépet jó példa erre az autó vásárlás ott is lehet szívni nagyokat....
-
atus33
tag
Sziasztok. Mint volt Acer tulajdonos, kötelességemnek érzem felszólalni az Acer hordozható gépek tartósságát és ergonómiáját illetően.
Az általam és számos munkatársam által birtokolt modellek alapján közös tapasztalat, hogy borzalmas a billentyűzet minősége, és egyáltalán nem ergonómikusak a gépek (zajosak, lapos deszka billentyűk). A cikket elolvasván úgy tűnik, ez máig probléma.
Ami nem derül ki a cikkből, csak hosszú használat után: már néhány hónap (!) alatt elkezdenek lekopni a billentyűk. Annak a modellnek, amit én használtam, az energiarendszerével is gond volt: vibrált az LCD, amikor a HDD seekelt. Több vinyó is megfordult benne, úgyhogy biztos nem a HDD hibája volt. A gép processzorát minimum sebességre állítva (ez asszem 600 MHz volt, tehát egy 4 évvel korábbi gép szintjére állítottam!) sem tudtam a gépet elfogadható zajszinten üzemeltetni, még böngészéskor is percenként fel-felzúgott a -- rettentő hangos -- ventillátor. Végül meg kellett szabadulnom tőle, nem tudtam használni.
Szerintem ne dőljetek be az alacsony árnak; vásárlás előtt még ingyen tudtok tájékozódni olyantól, aki már hosszú ideje használja azt a modellt, amit kinéztél.
[Szerkesztve] -
AND1
őstag
Pont tegnap volt szerencsém a Celeron M 360! Pofás, stb stb. Csak ez a modell nekem lassúnak tűnt. Xp elég döcögősen ment rajta.
Egyébként szimpatikusak ezek az Acer gépek...de erősebb konfigot érdemes választani.. -
stpotty
tag
Még nem értem a végére, de szerintem a 6. oldal 1. mondatában szereplőjét akartatok írni szerelője helyett.
-
5xl
tag
hát én biztos nem vennék
néztem a metroban - hát bizony elég igénytelen kivitel + meg lehet csavarni a notebookot, szóval nem túl erős kivitel
és engem is zavar a billentyűzet melletti üres hely -
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak az a nagy tepsi forma ne lenne... És az egy év gari alapból több lenne (és ha a nagymamámnak kereke lenne...
).
Mindenesetre ilyen drágán Acert én nem vennék, főleg, hogy cska egy év gari van rá alapból...A supportjuk meg legendás
-
retros
tag
nekem is megteccett a színvonalas bemutató. thx
ezért is lenne egy kérésem.: mien formában tudnám ezt egy másik honlapon feltüntetni, publiákálni, mik a feltételei ha ez lehetséges?
sry az offért -
biokill1
tag
Igény cikk, ami kitér minden lényeges dologra. Gartula
-
ricky731
tag
Igényes CIKK GRATULA
Én meg ma rendeltem meg az 5024WLMi met
Kár hogy nem volt elöbb teszt róla,mondjuk olyan AMD 64 roundup formájában
Reméljük jó lesz
-
zfarkas
senior tag
Egy bajom van csak az Acer gépekkel, hogy széles a keret a billentyűzet mellett. Miért kell ez?
Azt hittem, hogy a 9104-nél más a helyzet, de csak első ránézésre. Aztán láttam, hogy a keret egy része sötét...
De egy 3001-et elfogadnék a T41 mellé -
HERR Z
veterán
lehet azén hozzáállásommal van baj, de ennek így annyira nem volt semmi értelme...egyszerűbb lett volna bemutatni olyan Acer gépeket, melyek elérhetőek is, tehát meg kellett volna húzni egy 300k-s bruttó határt pl...
Szivem szerint AMD procikat is szivesen láttam volna...../specc a aspire 3022lmi tetszett meg/
na mind1 maj' legközelebb -
AMD Power
titán
Én csak annyit szeretnék ehez a cikkhez hozzáfűzni , hogy igényes mint az összes PH-s cikk! Gratulálok hozzá! És külön köszönet ezért a nagy Acer tesztért! Szerintem sok ember hálás lesz nektek ezért a cikkért...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Acer öt különböző kategóriába tartozó noteszgépét vizsgáltuk.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest