- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini-ITX
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
addikt
válasz strike-force #165 üzenetére
hát arra gondolok, hogy minden eszközheöz van driver.
pl a dos-hoz is kellett cd-rom driver. ezt a ''trükköt'' már máshol is olvastam, bár én sem igazán értem.
ha megnézed az eszközkezelőt, akkor láthatod, hogy az optikai megható/k/nak is van driverük. én nálam az a helyzet, hogy a dvd irot a cd iro helyére raktam, és esetleg okozhatott gondot a win-nek. bár egyébn konkrétumot nem tudok mondani.
ezt viszont szerintem alátámasztja, hogy kedves forumtársunk ujrarakta a win-t, és neki minden jó lett.
egy régi ismerősöm egyszer vett egy cd-irot. hát és nem nagyon akart rendesen müködni. hozta nekem a logfájlt, meg rágta a fülem, hogy miért lehet ez. de végül ujrakta a win-t, és müködik neki a meghajtó.
a cikk ironak:
különben kiváncsi lennék, hogy a topic cikkje miként készült el. minden egyes dvd ironál ujra lett rakva a win, vagy csak sok leállit-indit között mindig ki lett cserélve a meghajtó, és ugyanaz a win müködött?
remélem értitek mire gondolok.:)
Aktív témák
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest