Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Armando_19 #188 üzenetére
Inkább az lenne érdekes, hogy hogyan talált rá
-
Armando_19
őstag
-
perempe
veterán
válasz
Armando_19 #188 üzenetére
Ki kellett próbálni, hogy mit tud az új E2160...
-
perempe
veterán
E2160 tuning nélkül:
Molecular dynamics - 87.13 másodperc = 1 perc 27,13 másodperc
Primordia - 363,27 másodperc = 6 perc 3,27 másodperc -
Esmein
nagyúr
Szerencsétlen mobil bartont tökönlőttétek a 205-ös fsbvel
-
DummyBoy
senior tag
Üdv a nagyérdeműnek!
Király a cikk ... vagy 5-ször olvastam át ...
Segítsetek ... megéri most konfigot váltani ? Ha igen akkor van egyáltalán értelme?
Egy P4-es konfigom van, most akartam venni bele 3GHz-es procit (Vagy jól tuningolható 2,4-est) ... ez kb 15 ropi beruházás ... viszont elvinnék az alaplapomat is és kb 20-ból kijönne egy MSI K8N Neo Platinum + A64 3000+ ...
Melyiket érdemes? Főleg játékra ... A tesztek alapján a játékok esetén a 3200+ jobban szerepelt mint a 3GHz-es P4 ...
Csak nem tudom megérné-e ... -
erdoke
titán
A jutalékot a szokásos számlaszámra kérem, már a Chipben is ott díszeleg a procim képe.
-
westlake
félisten
válasz
Nowhereman #176 üzenetére
tul sokat kellene utana jarnod...
nem a mennyiseg a lenyeg...
olyat hoznak be, ami fogy (folyamatosan lehet szallitani) -
Robi_73
őstag
Ez se rossz.
Bővebben: link
Videó tömörítés ment rajta egy napig,de a Prime95 kb 10 perc után kifagy. -
erdoke
titán
Tegnap este jöttem haza, 3 napig nem voltam netközelben. Ráadásul a főoldalon ritkán járok, a hírek és a témák között eddig nem is vettem észre.
Náhány apró megjegyzés, még mielőtt a pontos eredményeket átnyálaznám ():
- A cikk kifejezetten jó, hiánypótló a témáját tekintve.
- Az Opteron két hónapja volt 290 $ (290*210 Ft-ban).
- A regiszteres PC3500 RAM kit ára kb. megfelelt a hasonló tudású, de nem regiszteres párjának (Corsair, itthoni ár).
- Az AMD jelenleg érvényes CPU roadmapje szerint az egyetlen, folyamatosan egyre jobb processzorokkal ellátott foglalat 2003-tól 2005-ig a S940.
- Az alaplap valóban drágább kb. 10e Ft-tal a hasonló tudású S939-es variánsoknál.
- Jómagam nem tuningolom ezt a gépet, ECC bekapcsolva, stb. Kékhalált mint olyat nem nagyon látok az XP-n... -
fLeSs
nagyúr
Csodálkozom, hogy erdoke nem kommentálta az Opteronjának az eredményeit.
-
dark bit
tag
válasz
westlake #141 üzenetére
Olyan kell ami belemegy a rendes PC-s alaplapokba is (socket 478 magyarán).
Elvileg 533-as is jó. Csak kíváncsiságból kérdeztem.
De ezek szerint ilyet lehetetlen szerezni.
(a centrino, M, stb jelzésekkel meg már t#k#m tele van, mert mindenki mást mond, mindenki mást kioktat, de kb senki se vágja, mi mehet mibe és ilyesmi) -
attka
aktív tag
Tényleg jó lett a cikk! Gratula fleSs!
Kiváncsi lennék az Én tuningolt 3.5-ös P4-emnek és a tesztben levő 3.75-ös közötti különbségre
Csumi:Attka -
-
Furky
őstag
Hi! Szeretnék én is egy Athlon XP-M 2500+ procit venni, mert a mostanit alig tudom húzni. FSB 185ön még elmegy normálisan, de e felett már el sem indul, vagy ha elindul akkor is csak a gondok vannak vele. Procim syoryólockos... Konfig az aláírásban... Tudna valaki segíteni, hogy hozzájussak egy XP-M procihoz?
-
dark bit
tag
Pentium 4 M-et, lehet e kapni magyarországon? (csak magát a processzort)
Ha lehet mennyiért kb, ill hol.
Ha nem, létezik e alternatív beszerzési lehetőség?
(ugye a Pentium M-ek mind 800-as FSB-vel mennek?) -
Arhel
senior tag
Hát mostantól kezdve tuti hogy A64-et fogok venni
-
dzsoni
senior tag
Megnyugodtam hogy Opteron (FX) nem annyival jobb a sima A64-nél mint amennyivel többe kerül. Remélem tényleg nem lesz zsákutca a s754, és kiadnak még pár procit ezzel a foglalattal, nem akarok a közeljövőben megint lapot cserélni.
-
Robi_73
őstag
Net2hardware.com
Bővebben: link
Megtaláltam nagy nehezen. -
westlake
félisten
igen... itt nem egyanaz a helyzet, mint a radeon 9800 pro butitasa 9800se-ve,
mivel ott gyartosorokat kellett volna atallitani butabb kartyak gyartasahoz,
viszont a p4-nel pont a cache (ami meg mindig) eleg draga... nem fogjak odadobni a juzernak fillerekert...
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
Az extreem edition P4-nek semmi köze a P4EE-hez mert az extreem Galatin magos ami egy áttervezett Xeon ,az utobbi meg Northwood
-
westlake
félisten
-
Robi_73
őstag
Az első EE magos P4-es proci nálam landolt! (By Gianni) Utánna hívtam fel az eladó, és itt a fórumon lévők figyelmét a proci kinézetére és adottságaira.
''Egy Francia oldal emberei igen érdekes dologra lettek figyelmesek. Lehet, hogy az Intel túlkészletezett Extreme Editionból?
A dolog lényege, hogy egy 3 GHz-es P4C-ként feliratozott processzor (ami annak is mutatkozott be) a komolyabb vizsgálat során inkább az EE-re hasonlított, mint a P4C-re. A különbség a processzor alsó felén elhelyezett SMD alkatrészeknél mutatkozik. Érdekes dolog. Lehet, hogy az Intel túl sokat gyárt az EE-ből és ezért adják el inkább C-nek.
Más értelmes magyarázat nem nagyon van a dologra.''
2004.02
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #121 üzenetére
bocs elneztem
3000+ box 39.400 netto.. -
fLeSs
nagyúr
Az Athlon 64-em is megy 2450 MHz-en, mégis 2400-on teszteltem. Inkább az volt a kérdés, hogy a procikból reálisan kihozható tuning hatására mennyit gyorsulnak.
A 3,75 GHz-re húzható P4 is nagyon ritka, a fórumon sincs sok embernek ilyen, általában 3,6-ot mennek ezek a procik. -
Loha
veterán
Athlon XP-M procit notebook-okkal foglalkozó üzletekben sem lehet beszerezni?
Komolyan felkeltette az érdeklődésemet, nem a tuning, hanem a kis fogyasztás és melegedés miatt... -
fLeSs
nagyúr
válasz
westlake #113 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Idézem Fieryt:
''Na hogy legyen egy kis fikazas is: a 3 benchmarkbol az egyik talan jelent valamit (DiVX 5 tomorites), a masik ketto viszont kukazhato. A CPUMark 99 es a SuperPI is erosen gyorsul, ha a prociban levo cache meretet es/vagy sebesseget noveljuk -- a Dothannek bazinagy es gyors L1 es L2 cache-e van -- plane, ha a Northwood-3.4-gyel vetjuk ossze.''
Szal real-world alkalmazásokban nem biztos, hogy ilyen hűdejó lenne.
Mennyin megy a tied? -
-
viharhozo
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #92 üzenetére
Ez am szigoruan Alvin maganvelemenye!
-
-vitya-
őstag
megaherzre tudtam, hogy ennyit megy, de teljesitmenyben azt hittem, hogy sulyosan leszerepel a tobbi versenyzohoz kepest, a p4 3.7GHz pl. nagyon meglepett.
Szoval ugy ertettem, hogy ''Nem gondoltam volna, hogy a procimnak ilyen jo a teljesitmenye meg a mai legjobbak kozott is (majdnem) allja a sarat.'' -
HERR Z
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #78 üzenetére
Nos 75ért már jó cucc van bruttóba is
Prociból felesleges dobozos, a zalmanod rámegy...
szóval OEM 3000+ 35+fa
Alaplap meg 25-30+fa....
De ha olcsóbb kell vehetsz Asrock alaplapot isaz 13
jah a proci amúgy ready-nél van -
LukE
veterán
te Fless, mit reggeliztel aznap, amikor leirtad a ''hűtőkondenzátorok''
szot a P4-es oldalra?
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #92 üzenetére
THX. Amúgy miért nem szereted az Abitot? (pont azt akartam venni...a Gigabyte LGA775-ös (i925x) alaplapja kint 50 dollárral drágább, itthon ez több mint 20ez Ftot jelent majd sztem, most is Giga van, de azért ez durva különbség)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Alaplapok terén az Abit az utóbbi időben nagyon feljött, és ugyan a mostani lapom is Abit, a következő nem vszínű, hogy az lesz (jelen állás szerint).
Az ASUS, MSI és Giga trió a világ 3 legnagyobb gyártója, ezért nem lehet sztem különbséget tenni köztük. Mind3-nak vannak félresikerült és nagyon jól sikerült szériái, inkább azt kell nézni vásárláskor, hogy melyik gyártó lapján vannak meg azok a feature-ök, amikre neked szükséged van.
VGA-ban mind3 a legjobbabb, az Abitról nincs tapasztalatom. -
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #88 üzenetére
Nem kötkekedek tovább
Lenne egy kérdésem, melyik márkának van mostanában jobb neve (értsd melyik a jobb...alaplap, videókártya) Abit, Asus, MSI vagy Gigabyte?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #87 üzenetére
Figyelek am...
hobizoli -
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #83 üzenetére
Akkor hét
Régi az a lényeg. Ritkán kapcsoltam ki, de azért pihent egyszer-egyszer. Én azért cserélem ritkán a gépet, mert ha valamiből megveszi az ember a létező legjobbat, az jobb a köv generáció átlagos cuccainál, mellesleg a legjobb cuccok minősége és tartóssága sem említhető egy lapon az átlaggal.
P2-350, Gigabyte (i440bx, SCSI...vmi GA-6bxs a neve asszem) alaplap, 3DMArk 2003: 1480 pont
[Szerkesztve] -
hobizoli
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #83 üzenetére
''First Introduction:
Feb 7, 1997 (super-cooled 400 MHz Pentium II 0.35 µm demo)
May 7, 1997 (233, 266, and 300 MHz Pentium II)
Jan 26, 1998 (333 MHz Pentium II)
...''
hobizoli
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #81 üzenetére
És meddig fog működni a géped ilyen beállításokkal?
Nekem a régi P2esem már 8 éve megy kikapcsolás nélkül még az SCSI vinyóknak sem volt semmi bajuk. Most készülök gépet váltani és az új gépemtől is elvárom, hogy működjön legalább 3-5 évig, tuninggal ez sztem nem ilyen biztos. -
Frosty
aktív tag
Én csak egy dolog miatt nem értem mi értelme a tuningolásnak. Mindeni arról beszél, hogy érdemes megvenni a lehető legkisebb órajelű procikat és azt felhúzni magasabb órajelre, mert így kevesebb a pénzbe kerül és menőbb lehetsz vele a 3dmark-ban. Az oké, hogy a proci olcsóbb, de mennyi egy megfelelő tuning-ram...annyi, pláne ha 1Gb vagy annál több kell, mintha megvennéd a legjobb procit és hozzá CL2-es memókat vagy pl egy asszinkron CL 2.5-3-2-8 ramot (PC-3200-esekről van szó). Magyarázza már meg nekem akkor vki, hogy mi értelme a tuningnak? ok ha vki milliomos és 3.4 EE-t tunningol az más tészta, de ilyen kis Athlon 64est mint ami a tesztben van (120000Ft-os rammal
) az sztem hülyeség...javítson ki vki ha nincs igazam!
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #65 üzenetére
40K egy 3000+, sőt, a 2800+ még olcsóbb.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #68 üzenetére
Juájj..
Vagyis a cikkbe bekerülhetett volna egy 166@200MMX is?Legközelebbi cikkhez küldök párat flessnek. -
_Volkovy_
nagyúr
Nem lett volna elég annyi a cikk címének,hogy ''Utcán talált pénz''?És ezzel lehetett volna utalni arra hogy a procik java része hajtható gyorsabban mint a gyári adat,ez olyan mint az utcán talált pénz.De a Csúcsra járatva kicsit erős a 4.5GHz-es P4-ek mellett,nem?
-
KERO_SAN
aktív tag
NAGYON durvan el vagy tevedve.
AMD 64bit vonal = X86-64 architektura, 32 es 64bites utasitaskeszlet teljes tamogatasa.
Itanium = intel sajat fejlesztesu CSAK 64 bites architekturaja ( IA64) csak a ra irt programokat tudja futtatni. ( emelett baromi draga, es nagyon keves program van ra, nagy bukas az Intelnek )
Most jottek ki az elso Xeon procik, amik tamogatjak az AMD 64bites utasitasait is, a regi 32bitesek mellet. -
fLeSs
nagyúr
Egyelőre a 3500+ a legolcsóbb S939 proci (talán lesz 3300+ is később), nemtom pontosan, hogy mennyi az ára, de biztos nem annyi, mint egy 3000+, ami megy 2500 MHz-en.
A S754 1ébként sztem nem zsákutca, mert az új Duronokat (Sempron) biztosan bele lehet majd tenni, de ha az nem tetszik, akkor egy ideig biztos elleszel a 3700+-szal is. -
freak^
tag
fLeSs, szted megeri most s754-es procit venni, vagy varjak kicsit s939-re, es addig vegetaljak el a jelenlegi configon?
nem zsakutca ez a s754 most hogy jon a s939?
vagy varjam meg 939-et es akkor lemegy 754--> akkor vegyem meg?
amugy szted milyen arban lesznek a s939 procik+lapok, illetve mikor lesz kaphato kiskereskedelmi forgalomban is kb?
thx in advance !! -
anulu
félisten
jó cikk, grat!
annyi lenne a hozzáfűzni valóm, hogy 7NNXP-vel a max VCore 2,035V, merthogy 1,85V + 10% (0.185V) overvoltage = 2.035V.
a DPS modul teszt közben benne volt a lapban?
asszem, megvárom az S939 A64-et. a 754 nekem ideiglenes megoldás lenne, amit nem szeretek. -
fLeSs
nagyúr
válasz
viharhozo #39 üzenetére
Pistike nem kap bármikor ilyen procit, mert MO.-on nem lehet kapni.
1ébként most rémlett fel, hogy eredetileg nem is A64 vs Opteron cikk akart lenni, hanem Opteron 146 vs. A64 FX-51, csak a nagyker nem adott procit a teszthez, ezért lett volna belőle Opteron 146 vs A64 3200+. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Wolverine #34 üzenetére
Ezzel a GBT hűtővel max fordulaton 1,9V-os feszkóval 7NNXP lapban (ami elméletileg a procimag belső hőmérsékletét méri) emlékeim szerint 60 fok körül volt a proci (deltaT ~40). Összehasonlításul nézd meg ezt a cikket: Bővebben: link
-
viharhozo
addikt
Elvileg ennyi az ara, bar a 2700on szaladgalo valogatott peldanyokert 125-130 eurot szoktak kerni. Vegul is reszletkerdes, csak lesz olyan Pistike, aki ezutan termeszetesnek veszi, h 25k-ert barmikor kap ilyen procit. Ez azert ennyire nem egyszeru, ugyebar.
Szoval akkor ugy szuletett a cikk, h be akartad bizonyitani erdoke valasztasanak helytelenseget. -
viharhozo
addikt
Erzem, h belem akarsz kotni, de kivetelesen nem veszem a lapot.
Valoban van egy vagy ket leghuto, ami meg ettol is dragabb es jobb, de ezeket itthon nem lehet vagy nagyon nehez beszerezni.
Bar jobban belegondolva a Thermalright hutoin kivul mas nem jut eszembe, a Swiftechet elegge lehuztak itt.
Raadasul a Zalman nem igazan kedveli a Socket A-s lapokat. -
fLeSs
nagyúr
válasz
viharhozo #21 üzenetére
1. sztem nem
2. kb. ennyi az ára, nem?
3. bocs, ez egy ilyen darab, sajna nem tehetünk róla, hogy ''csak'' ennyire futotta a procitól.
4. ez a cikk eredetileg egy Opteron 146 vs. A64 3200+ teszt akart lenni, és ez lett belőle, ráadásul abszolút ''hobbicikk''.
Sztem lesz majd 2800+ meg 3000+ cikk is tuninggal, de egyelőre vannak még más fontosabb tesztek is a sorban. -
fLeSs
nagyúr
a tesztképeken miéprt szerepel ez: 3200+, mikor egy 2500+mobil bartont húztatok fel 2500Mhz-re? vagy a tesztek már 3200+-n készültek
Mert 3200+-ként teszteltük le.
a p4 prociról is jó lett volna egy kép, amiről írtatok, hogy elrontottt p4ee
Nem elrontott P4EE, olvasd el még1szer. 1ébként teljesen olyan, mint egy sima P4. -
Szabtom
senior tag
Jó cikk, tetszett. Néhány alapvető fogalmat/kifejezést is a helyére rakott, amivel néhány ember csak a levegőbe dobálózik...
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Ebayrol vettem egyet, mondjuk az tesztelt peldany volt. A komamnak ment, o eleg sokat kinlodott vele, mert 1.9V-on tenyleg baromira melegedett (asszem 2520 Proval hutotte, mivel nem akart farigcsalni). 1.93V-on mar kioldott a hovedelem.
Viszont ment 2700at, csak ide mar tenyleg kellett volna vmi brutalisabb hutes (Zalman, SLK947). -
ByB
addikt
Nagyon kellemes kedd reggeli felébredekleülökagépeléésprohardverrekattintokos kis cikk!!!
Egy kérdés, miért Ati Catalyst 4.1-t használtatok? Tud valami spécit, vagy csak véletlen? -
-vitya-
őstag
válasz
viharhozo #21 üzenetére
Az 1-essel nem ertek 1et, legalabbis a sajat tapasztalatom mast mutat, huvosebb a sima XP-nel joval.
es a sima XP sem egy prescott... szal, lehet igazad van, mert minden relativ, es ha egy via c3-hoz hasonlitjuk, hat akkor telleg piszokul kell huteni.
A 3ashoz is tudok hozzafuzni, mikor mi kint voltunk Grazban, 5db procit hoztunk be, es mindegyik 2500MHz korul erte el a leghuteses veget...
Igy nem tudom megitelni, hogy mennyire rossz vagy jo vetel volt, mert mindegyik elerte ezt a sebesseget, de egyik sem ment tobbel. -
-vitya-
őstag
hali
1. grat, mar nemis hittem volna, hogy elkeszul, mert jo regen volt, hogy bizniceltunk
2. nem gondoltam volna, hogy a procim ilyen jol teljesit, ilyetenformaban, en mar be is fogom...
3. hany cikket irsz egyszerre? biztos nem 1et.
(volt egy kerdes, hogy milyen meleg a mobil xp, hat nemigazan meleg, otthon a zart hazban 8 fokkal huvosebb 2400MHz-n, mint egy tbredB 2200MHz-n , ugyanolyan hutovel... - 2 gepem van - na jo az egyik az asszonye ;) ) -
viharhozo
addikt
Apro kiegeszitesek:
1. A mobil Bartont azert piszokul kell huteni.
2. A Barton+10k nagyon barati ar erte.
3. A 2570 eleg peches darab, 2650-2700-at vinni szoktak, persze ha gyozi az ember huteni.
4. Erdemes lett volna egy CG steppinges A64 3000+-t is betenni. Ezek leggel 2550-2600ig elkaristolnak, es az a fel mega cache a 3200+-nal nem er tul sokat.
Most mar egyertelmuen szanalmasnak tartom, h egy honap alatt sem sikerult semmit javitani a szerver sebessegen. -
I_Am
veterán
Drakula a cikkhez fLeSs !
bár a tesztprogik közül, főleg a gammákban vannak hiányosságok, azért lenyűgöző teljesítményt mutat fel a cikk. -
Alvin_ti4200
félisten
Gratula, jó kis cikk
Én a P4-től többet vártam volna játékokban
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék tényleg, hogy a min. FPS tekintetében hogyan szerepel a mezőny...Amúgy Xbitlabs-on nézte már valaki az új Celeron-D tesztet? 2.66@3.8 nagyon gyors ám
-
faster
nagyúr
Az AMD64 platform natívan futatja a 32 bites programokat (A64, A64 FX, Opteron). Az Fx szerintem nem készült el időre, ezért az Opteron átnevezték A64 FX-nek, egyébként ugyanaz.(Opteron 148 === A64FX-51). Most már viszont kijött az FX-57, ami Socket 939-es, az már más memóriakonterollert kapott, nem kell neki regiszteres ram.
[Szerkesztve] -
gery03
senior tag
Hehe, játékra még mindig az AMD a nyerő.
Amúgy gratula jó cikk. -
Wolverine
félisten
Na ez egy nagyon komoly meló lehetett... Szép munka. Bennem az merült fel, hogy 2500-on mennyi volt a mobil Barton hőmérséklete? Ha nem sok, akkor valamikor átruccanok Grazba szerezni egyet
-
Versus
senior tag
Pofás kis teszt megint ,a marha külföldiek nem tudják miből maradnak ki ,szerintem kellene egy angol verzió is!
Remélem azért hogy a következő ilyenben lesz egy kis Dothan meg ''igazi'' EE is ,na meg a Prescott tunningolhatósága is elég jó.
Én csak ennyit szeretnék kérni a jövőre nézve ,köszönöm leülök magamtól ! -
Sanya
nagyúr
még egy kérdés:
az opteron csak 64 bites, vagyis a 32 bites utasításokat nem kezel, mint az ithanium. akkor hogy teszteltetek? vagy az opteron is tud 32 bitet alapból?
--el vagyok ma tévedve-- -
Sanya
nagyúr
kérdezem:
a tesztképeken miéprt szerepel ez: 3200+, mikor egy 2500+mobil bartont húztatok fel 2500Mhz-re? vagy a tesztek már 3200+-n készültek
a p4 prociról is jó lett volna egy kép, amiről írtatok, hogy elrontottt p4ee -
Legolas
senior tag
Jó kis cikk. Nekem az jött le, hogy az FX parasztvakítás (plussz 100-150 rugóért kapsz 5% sebességnövekedést, dehát ez a legtöbb csúcshardver esetében így van) és az opteronból csak a 2xx és a 4xx szériának van értelme!
-
Frigo
őstag
Hallottam ilyen urban legendet ,érdemes utána nézni ,hogy állítolag a P4-ek a játékokban kevésbé lassulnak be a kritikus helyeken mint az Athlonok
Szerintem a játékosoknak az sokkal fontosabb ,hogy mondjuk a 19 helyett 27-el menjenek a játékok mint 120 helyett 140-el ,mert az utobbit úgy se lehet érzékelni .Erről ki mit tud ? -
Fr4G
aktív tag
Hát nem semmi ez a teszt, már csak az eredményeket tekintve sem (természetesen értékelem fLeSs cikkírói ''mániáját'' is
), mert nekem asszem az a 3.7Ghz az csak álom marad (bár a cikk végén láttam, hogy az a proci Viktor77 tuningP4-e volt
). Teszteket már láttunk csomót, maximum annyit fuznek hozza, hogy a P4tol a jatekokban tobbet vartam volna.
Vigyazzatok, mert valaki betort hozzatok a szerkesztosegbe es beleirt a cikkbe egy smileyit!)
-
engusz
veterán
Megnéztem volna a procikat egy bikább vízhűtéssel is! Persze nem arról van szó, hogy elégedetlenkednék, mert így is szuper a cikk!
-
dark bit
tag
Mostanság szinte minden cikk aláírás az, hogy Fless... nem mondom, le a kalappal, van energiád.
-
borely
tag
Jó a teszt, Gratula!
Itt a PH!-n van valakinek (talán KefeHu?) egy AMD64 3000+-s procija ami 1,55 V-n megy 2549(!) MHz-n. Kiváncsi lennék rá, hogy az vajon hogyan teljesít a tesztben szereplő tuningolt AMD64 3200+- hoz képest ( +150MHz vs. fele akkora cache---->melyik számít többet?)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Cikkünkben igazi tuning processzorok mutatkoznak be. Főszerepben az Athlon XP-M, az Opteron 146, az Athlon 64 és a Pentium 4.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest