- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, megvan a ház, beszereltem, a gépet. Minden bőségesen elfért benne, jó nagy belül, ezirányú várakozásaimat teljesítette. Viszont akadt néhány dolog, amit igencsak rossz néven vettem:
- Hogy be tudjam tenni a tápot a házba, le kellett szerelnem a ventilátor rácsát.
- Az alaplapi tálcán az egyik furat elején a menet rossz volt. Hátulról hajtottam bele egy csavart, az helyrehozta a dolgot.
- A bekapcsológomb egy jó milliméterrel kijjebb van a kelleténél, így a jobb oldala kiemelkedik a panelből. Nem nagy hiba, lehet, hogy a panel kiszedése után meg is lehet igazítani, de ebben az árkategóriában már háklis vagyok az ilyenekre.
Végülis az első pontban leírt dolog az, ami bosszant, remélem ki fog derülni, hogy én vagyok a láma, s ventiráccsal együtt is be lehet pakolni a tápot a házba.
Amúgy király ez a doboz. Jóval hűvösebb, mint a régi házam, ráadásul nagy, halk, szép, s tetszik!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest