- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Üdv! Nekem BA01BBB van, abban ráadásul 8 vinyó lehetne. Nekem most van 3 és sajnos nem hallom a rezonálást. Elnyomja a gyári intel hűtő hangja minden másét, csak azt hallani. Tervezem is, hogy vegyek vmi halkabb procihűtést. Vannak 12cm-es ventik coolermaster saf-s12 -esek, 700as fordulaton mennek. A 9,2cm-es ventik pedig coolink-1100 típusúak, 1100-as fordulaton járnak. A gyárilag benne lévő tápban 12cm-es tápventi van, azt nem tudom mennyit pörög, de az is halk. Boot-oláskor lehúztam a procihűtőt és igen csendes lett minden, lehetett halkan hallani a vinyókat. Rezonanciát azonban nem. A futár kész volt, mire felhozta a házat. Volt vagy 25kiló...
Én nagyon elégedett vagyok vele. Csendes ház és igen jól szellőzik. -
matyibuta
csendes tag
Kicsit Off...
Hol lehet L alakú/végű SATA kábelt kapni? Nagyon fontos lenne...
Üdv:Matyibuta
Ja igen és válaszok magánba is jöhetnek.
[Szerkesztve]Asus P4GD1, Dothan 1600@2400, 4 GB RAM@CL2-3-3-5
-
esgéb
csendes tag
Akkor most egy UP!
-
esgéb
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság szeretnék majd BH-01-B-B-SL vagy BH-02-B-B-SL házat vásárolni, de sajnos BH-02-t már sehol nem láttam. BH-01-et pedig csak 28.000.- HUF környékén GPS-400AA-101A típusjelzésű táppal szerelve. Ahogy itt olvastam valakinek sikerült ilyet vennie 12.000.- HUF áron, ugyan táp nélkül, de így is olcsóbbnak tűnne a játék, ha meg tudnám venni táp nélkül a házat és 10.000.- körül vennék hozzá egy tápot. Mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
balbla
tag
Hello,
Nekem egy LBX01BBB van, három sata maxtor vinyo van benne, L alakú sata kábellel, egyik sem rezonál.
Most raktam össze egy ismerősnek egy ilyen típusú házzal egy gépet, mert nem akart bele 3 nál több 5,25 eszközt tenni (konkrétan egy rack és egy PIO 110), erre a célra ennél megfelelőbb házat nem találtam ebben az árban. A vinyo egy 160 SATA II maxtor. csak a processzor hűtő és a video káryta hűtő van benne, és a processzor (P4 630) fél óra COD 2 után 48 a vinyó 35 fokos volt.
Minedenkinek csak ajánlani tudom ezeket a házakat.Ha valami működik ne piszkáld!!!
-
fLeSs
nagyúr
nyilatkozzon a többvinyós rezonálásról vki, akinek ilyen háza van plz.
már ha van rezonálás. ha nincs, az csak jó."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
PapaMaci
őstag
Nekem is Chiesfec-em van, bár a nagyobbak közül BA-01B-B-B Bővebben: link És mégcsak nem is szedem szét naponta. A rögzitések hibátlanok, bár az enyémben fém lemezek fogják az 5.25''-os meghajtokat.
Az árakkal nem vagyok mostanában tisztában, de szerintem akinek nincs 4 optikai a gépében, annak egy ilyen tökéletes lehet. Tényleg könnyen szerelhetö (igaz, nekem is elö kellett venni a csavarhuzot), sehol egy sorja, minden szépen elfér benne. Tehát, igazi igényes munka....mint az közismert...
-
PostMan
tag
Nem is igazán erről szól a cucc.
Aki fél évig nem nyúl a gépéhez, az csavarozza oda. Ezek a gyártók (pl. a Chieftec is) OEM-ként elég sokaknak gyártanak. Olyan cégeknek is, akik kimondottan azt a szegmenst célozzák meg, akik sokat variálnak a gépen (van ebből ipari is).
Ezt csúsztatják be a ''normál'' végfelhasználói körbe. Merthogy ne gyártsunk 66 félét. Bocsánatos. Sőt, t'án nem is bűn.megszűnt user: PostMan
-
KRi2
aktív tag
Ejh nekem elég savanyúak ezek a ''teljesen csavarmentesek vagyunk ,tökjó rögzítési rendszerünk van'' ,de a csavarok helyét mégsem véletlen hagyják meg ,mert az legalább odarakja rendesen. Ilyen-olyan sinekben ,csiptetőkben ,meg pöckökben kissé bizalmatlan vagyok. Széttörik ,lecsúszik ,túlcsúszik, elhajlik ,nemjóméretben... csavarpower
||| | || ||||| | ||| ||
-
Kiss67
senior tag
Halihó.
Engem az a SATA kábel érdekelne ami ennyire ''L'' alakú. Hol lehet beszerezni ilyet??Esetleg hogy mennyibe kerül.
SOS.
Köszönöm.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
nagyúr
Jó, annak nincs jelentősége, hogy ki gyártja. Lehet, hogy nem jön ki egy ezresből, de kettőnél tutira nem több. Akkor sem, ha belenézek. Szerinted mi a legdrágább benne? Max. az IC. Az talán 100-200Ft.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
LLKobe
veterán
Sztem ez a ház gagyi. Ugyanilyen minőségű házat kapni feleennyiért.
Én egyszer vettem Chieftec házat, és az szarabb volt mint a sajátom, pedig az olcsóbb volt jóval.
[Szerkesztve]Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Integra
titán
végülis ha szőrszálhasogatók akarunk lenni, akkor igazuk van a dobozon asszem tényleg szerszám mentes szerelés van. nemtom, lekéne menni a garázsba megnézni, de lusta vagyok
szóval ha innen nézzük akkor tényleg nem szerszám mentes. ugyanakkor a mindennapos piszmogásokkor tényleg nem kell csavarhúzó már hozzá, és én ezt értem szerszámmentes szerelés alatt, valszeg a ct is.
a cikkben szvsz ez nem így jött le, hanem sokkal inkább lehúzós stílusban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pá
addikt
-
Integra
titán
most nem azért, de nekem a hihetetlen gagyi no name made in china, kéz agyon kaszabolós, semmi sem jó benne, minden lemez deformálódott benne ház után, ezt a pár csavart öröm volt becsavarozni, kifejezetten élveztem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Adi
senior tag
válasz Jim Tonic #35 üzenetére
Kisebb szervernek ez is elmegy, mivel baromi jó a hűtése és belefére egy EATX deszka is. Sőt, aki elég sz*rrágó, izé, vállalkozó szellemű , az a csúsztatható vinyósínekkel és biztos kézzel kvázi hot-swapet is csinálhat, ha pl. egy ilyet ismerő SATA RAID vezérlőre dugja rá őket.
ldm start-reconf primary
-
TeeJay
félisten
figuy már a Bravo nagytornyban elér a sima IDE kábel az optikai meghajtókhoz?
ahogy látom a képeken nagyon magasan van még a 2 legalsó 5,25ös hely is és nem bizti hogy elérne az alaplaptól a sima IDE kábel.
vagy neked hogy van megoldva?
a vinyó kábel úgylátom elfér mert az közel van az alaplaphoz.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
szóval ha vennék egy Chieftec ATX házat akkor még úgy néz ki hogy 2-3 év múlva is bele tudok majd cuccolni egy akkora alaplapot meg satöbbi dolgokat?
végülis hova tud tovább fejlődni az ATX ???
max jobb kialakítás meg hűtési tényezők.
több hely már nem kell ezekbe nagyobb ventiket nem hiszem hogy terveznek bele.
majd meglátom hogy alakul a pénzem.
a Codegen ház már 5éves lesz jövő nyáron nagyon rezeg nem lehet csak 1 darab 8 centis ventit belerakni
majd meglátomMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
PostMan
tag
válasz Jim Tonic #28 üzenetére
Hejj-hejj Jim...
Előd atyáink is megmondták: tanulni, tanulni, tanulni! De legalábbis tájékozódni.
A CT nem gyárt tápot, az említett GPS-400AA-101A tápot a Delta Electronics gyártja. És hidd el: nekik sem jön ki 1000 pengőből. Vegyél egyet, nézd meg a benne levő alkatrészeket... (vigyázz: gari!)megszűnt user: PostMan
-
TeeJay
félisten
az jó mert csak 3 villamos megállóra van tőlem
benézek már mi a kínálatuk
tyű ha most lenne nekik Bravo nagytorony nekem meg lenen 18pénzem feleslegesen akkor olyan gyorsan hajítanám ki a Codegen házamat mint annak a rendje.
amúgy szerintetet AMD fronton mennyire időtálló még az ATX formátum?
vagy most már ne vegyek majd ATX házat mert BTX-re lesz a váltás?
[Szerkesztve]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
PostMan
tag
-
Pá
addikt
Nekem tetszik a ház, a cikk is j volt, bár szerintem kicsit túlhangsúlyoztátok ezt a mégsem szerszám nélkül szerelhető, mert alaplap venti... A végén már kicsit zavart is amikor harmadszor jött elő. Az hogy szerszám nélkül szerelhető arra kell érteni, hogy ha vettél bele egy új vinyót, vagy csak ki akarod porolni, akkor ne kelljen a csavarokkal buzulni, amikor meg összerakod simán ki lehet bírni egyszer, amúgy sem nagyon lehet az alaplapot másképp rögzíteni....
Meg kívánicsi lettem volna egy kis tesztre működés közben, hűtés hatékonysága, zaj ilyesmi. Így kicsit olyan hiányérzetem van.
Vagy ez csak bemutató volt, nem teszt?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
nagyúr
válasz BobMaster #36 üzenetére
Persze, hogy nem, ha így kezdesz egy vitát.
''Egyetlen ekkora és ilyen nehéz Codegent mutass. Más kategóriáról beszélsz.''
Van bőven, itt a súlyról volt szó, hogy az alapján jönnek rá különböző költségek. Te állítottad.
''1,1-es acélból nyomott lemezház. Mitől mezei az acél? Miért jobb egyértelműen az alu?''
Hő, hang, merevség. De itt is arról volt szó, hogy egy alu háznál lényegesenmagasabbak a költségek, mert az alu drágább. Én nem a két anyagot hasonlítottam össze. Amúgy a váz mindenhol acél általában, és nem tudom, kell-e ennyire vastag burkolat, vagy hogy előnyös-e, amikor egy midi ház ekkora súllyal van.
Lezárhatjuk a vitát, tényleg nem vagyok partner abban, amikor valaki ilyen stílusban kezdi el a mondandóját, és a hasonló válaszra már így reagál.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Integra
titán
válasz Jim Tonic #35 üzenetére
na látod, ez meg nem megy el szerverháznak és nem is annak találták ki, na akkor most ezért szar vagy mi a f@szom?
senki nem mondta sehol, hogy ennyi pénzért stackert fogsz kapni illetve elrendezésben is hasonlót. nem ugyanaz a célközönség.
egyébként meg bazmeg vicc, hogy 2005-ben a stacker ekkora nagy szám, sok idióta gyökér tervező most jön rá, hogy jéééé vazzz, de király vagyok mert feltaláltam a spanyol viaszt. amióta pc ház létezik ezért koptatom a számat, hogy stacker féle házak legyenek, ja de vágom, kicsiny szánalmas fogyasztói társadalmunkban ennek is kurvára kellene örülnöm, hogy majd a 830-at megvehetem laza 50 rugó körül majd, mert olyan hülye fasz vagyok, hogy tényleg meg fogom venni
pedig ha reálisan végig gondolom, akkor ez a ház is bőven elég lenne egy atom konfignak, mert a hűtés teljesen jól megvan oldva benne minden tekintetben
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BobMaster
senior tag
válasz Jim Tonic #28 üzenetére
''Ezzel a beszállítós témával felesleges jönnöd, ugyananyi költség van egy ugyanilyen nehéz, ugyanekkora Codegenházra.''
Egyetlen ekkora és ilyen nehéz Codegent mutass. Más kategóriáról beszélsz.
''Mégis fele ennyibe kerül. És ebben mégcsak alu sincs, mezei lemezház.''
1,1-es acélból nyomott lemezház. Mitől mezei az acél? Miért jobb egyértelműen az alu?
De meggyőzhetsz arról is, hogy a KIA-nak drágábbnak kellene lennie a Mercedesnél, mert importálják Koreából.
Megint nem egy kategória. Lexus-Mercedes az már helyesebb párhuzam. Vagy ha nagyon érdekel, nézz utána, hogy mennyit drágít egy Ford Mustang-on, ha behozzák ide (USA-ban egy közepesen felszerelt MO-n forgalomba helyezett Focus áráért megkapod)
A vitát részemről lezártam, nem vagy partner.
[Szerkesztve]A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Integra
titán
válasz Jim Tonic #18 üzenetére
táp nélkül nem kerülhet többe mint az én házam, vagyis brutto 12500
és ez nagyon ott van, elég sokat kutattam olcsó minőségi ház után, ez az, ennyi pénzért nem fogsz jobbat találni!
meg erre a konfigomra, ami most van, absz ideális.
fekete stacker 830 majd az a64 atomerőműhöz lesz
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
válasz BobMaster #22 üzenetére
Na ne nevetess már! Mit támasszak alá árban azon, hogy a CT magának beszállít egy CT tápot Kínában? Szerinted mennyibe kerül nekik előállításban az a táp????
Ezzel a beszállítós témával felesleges jönnöd, ugyananyi költség van egy ugyanilyen nehéz, ugyanekkora Codegenházra. Mégis fele ennyibe kerül. És ebben mégcsak alu sincs , mezei lemezház.
De meggyőzhetsz arról is, hogy a KIA-nak drágábbnak kellene lennie a Mercedesnél, mert importálják Koreából. Erre nem lehet fogni egy árat, mert nem fogod tudni annyiért eladni. A lényeg a tulajdonságaiban lenne, de ez nem rendelkezik semmilyen különlegességgel.
3 5,25-ös helyet fitymáltam le, nem 6-ot. Ne ess át a ló másik oldalára. Nekem nem kell 12 slot, 6 bőven elég lenne. Nem ezért van Stackerem. De 3-mal semmire nem mennék.
Az meg, hogy miben férek el... Még enél kisebben is elférnék, mégsem veszek. Te is kispolszkival mászkálsz? Abban is elférni.
Beszélgessünk normális stílusban, nem rólad alkottam véleményt, hanem a házról.
[Szerkesztve]Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
dpman
csendes tag
Jó kis ház ez, az árán lehet vitatkozni és ugye mindenki jön az érvekkel, hogy kevés az 5,25''-ös hely, meg kicsi, meg ennyiért jobbat kapunk, stb...
Ilyen házat akartam én is de aztán egy belsőre ugyan olyan, ám kölsőleg más, ajtós változatot választottam (BH-01B-B-SL) Bővebben: link
Sokan elfelejtik, hogy nem mindenki akar hatalmas lób*szó házat, nem mindenkinek kell egy Stacker-hez hasonló ház.
Nekem kisebb fajta, de még is elég tágas, könnyen szerelhető, puritán, de megfelelő kinézetű ház kellett, ami a nappaliban nem villog, világít és nem úgy néz ki mint ha egy sci-fi filmből szedték volna.
A rack-em és dvd-íróm elfér, a 2-3 vinyó is elvan a házban, nincsenek külön hűtve és így sem forrnak fel. A táp halk és a ház hűtését csak egy Coolermaster UltraSilent venti és egy Coolink U8120 intézi.
jah és hogy valakinek drága? relatív...minőséget, és ilyen külcsínt ennél a háznál találtam meg, az árán rövid ideig elmerengtem és azt mondtam: megfelel. Biztosan van olcsóbb...csak esetleg nincs benne táp, vagy nem megfelelő a kinézete, vagy nem elég masszív, vagy ezért vagy azért nem tetszik-----ennyi.
jah és ugye nem a méret a lényeg (már a házak terén ) -
jeri
tag
Sulinetben is lehetet hasonlo de táp nélküli Chiftec házat venni táp nélkül.
Nálam CX-es szeria van(19.5 cm széles). Hát ennyi pénzért korrekt ,mosható porszűrőkkel is elláthatták volna+ ajándék L alaku sata kábelekkel. 4 atas vinyonál többet egészséges kábeltörés nélkül elhelyezni nem nagyon lehet.Vinyo beszerelés pofon egyszerű,de iszonyatosan rezonál főleg a Samsung hddknél. -
BobMaster
senior tag
Bővebben: link
Nem lesz, mert vanA tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
BobMaster
senior tag
válasz Jim Tonic #18 üzenetére
Bezony, akinek Stackerje van, az 6*5,25''-re is tud lefitymálóan nézni. Ahogy elnézem a konfigod, igazából Te is tökéletesen elférnél ebben a házban. A feltüntetett ár bruttó ár, vagyis 24 + FA, kiskerben.
A termék árához bőven hozzáadódhat a környezetvédelmi díj (mert nagy és nehéz), nem beszélve arról, hogy nem lapra szerelve szokták a házakat szállítani, egy 40 lábas vasúti konténerbe 1100 db-nál nem fér több. A szállítási költség meg ennyi között oszlik el, ami osztónak igencsak kevés. A táp élettartam garanciás, és hosszú ideje bizonyít a honi piacon, erősnek számító konfigokhoz is elég. Mondok másik tényezőt is: pozícionálás. Még mindig úgy gondolod, hogy drága? Azok után, hogy 30 rongy + ÁFÁT kifizettél csak házra, hogy utána üresen tátongjon?
Kérlek támaszd alá az 1000 Ft-os kijelentésed! Konkrét kínai B2B oldal linket várok, azonos kategóriától.
Nem dolgozom sem a Kellynél, sem a Komelnél, de én is házakat/tápokat importálok tajvanról. Peace!
[Szerkesztve]A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
senior tag
Nekem tetszik. Ugyanez ''PC-fehérben'' nem lesz? valahogy nem rajongok a feketéért.
-
karyo
senior tag
Puritán, de annál tetszetősebb design. Nekem nagyon bejön, de az ára kicsit borsos...
[Szerkesztve]Enjoy the silence.
-
Guruka
senior tag
Jó ez a ház, tetszik. Csak nekem táp nélkül kellene.
-
nagyúr
3x5,25, ismételten csak marketingcsavarmentes, lábai, SATA kábel probléma. Tipikusan azok a problémák, amik az olcsóbb házaknál szoktak lenni. Megbocsáthatók egy 10-15 ezres háznál, na de egy 30 ezresnél???
Gőzöm nincs, mi alapján lett ide belőve az ára. Majdnem vicces.
(Még akkor is, ha 400-as táppal van, mert ennek a tápnak a saját OEM ára még 1.000 forintot sem éri el.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
MLaca
őstag
És ha te veszel egy házat, akkor egyből azzal akarod kezdeni a szerelést, hogy leszeded róla a gyárlag felaplikált talpakat? Én nem. Nem a behajthatóságuk miatt nem asztalra való, hanem az anyaguk miatt. Nálam karcolta az asztallapot. Kemény gumiból készült tappancsokkal ilyen még nem fordult elő nálam.
http://mlzphoto.hu/
-
Integra
titán
mustárban vettem 12500 pénzért táp nélkül egy ilyet: Bővebben: link
ez tökugyanaz mint a cikkban, csak ajtó van rajta elől, amúgy semmi változás, a belsők azonosak.
nem tudok rosszat mondani a házról, halatmas belül és minden patentul működik, sehol egy sorja, sehol egy éles fémcsík.
kár, hogy görgő lábakat nem adnak hozzá szériában, nekem a szőnyegen nagyon jól jönne
az oldalról bedugom a vinyókat dolog is teljesen jól funkciónál ide kábelekkel, akár ide csőkábelekkel, sata-hoz meg L alakú kell, ezért találták ki.
csillagos ötös ház, főleg ennyi pénzért, csak ajánlani tudom!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Loha
veterán
A műanyag sínek rezonanciamentes üzemet tesznek lehetővé.
Na ezt itt nem értem. Még ha gumi lenne OK. Ezekben a műanyagsinekben ugyan úgy rezonál a vinyó mintha be lenne csavarozva. Ha ettől ez a ház nem rezonál be, az a vastag oldallapoknak köszönhető nem a sineknek, de tuti, hogy nem raknék bele 3 vinyót. -
PostMan
tag
''kihajtható lábak nem asztalra valók.''
Azok a lábak behajthatók, sőt: lecsavarozhatók. Legalábbis az enyémnél. Ennél nem? Furcsállanám.megszűnt user: PostMan
-
_Hunter_
őstag
Bezony. Bár most majdnem összejött egy TT Shark + Hardcano 12 20K-ba ami szintén egy jó várás lett volna. De aztán maradtam ennél a háznál macerás lett volna a szállítás. Ha jól tudom Azzazello árul Chieftec házakat meg Mistralban láttam én is. Sok sikert a ház vásárláshoz. Én nem csalódtam a chieftec házamban.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
TeeJay
félisten
fú te bitang mázlista
nekem is ez a kettő tetszik : BA01BBB vagy BA01BBSL
és amint látom alig van forgalmazó aki táp nélkül adja
pedig ha táp nélkül tudnék ilyet venni lehet karácsonyra megajándékoznám magam egy olyannal hogy végre férjek a gépemben meg hogy halk hűtést rakhassak össze.
majd én is utánanézek hogy merre felé kapható táp nélkül Chieftec ház.
aki tudja írjon pár tippetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Goose-T
veterán
Furcsa, hogy a képen Enermax táp van benne. A honlapon GPS-400AA-101A tápot írnak.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
-
pschio
őstag
elso oldal elso kepnel szar a link
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
TeeJay
félisten
tetszik nekem nagyon a ház de ha már vennék Chieftec házat akkor Bravo vagy Uni verzió lenne és a hosszított midi vagy a nagy torony.
amibe 4 nagymeghajtó rakható az valahogy nekem jobban tetszik.
ja és szerintetek ha van 1 jófajta új tápegységem akkor nem jobban megéri 18ért venni egy Chieftec Bravo nagytornyot táp nélkül?
abba lehet bőven vinyót rakni meg hűtést is.
amióta láttam a M*strálban a nagy tornyot azóta arról álmodozom hogy majd lesz pénzem és lecserélem a 4 éves Codegen házamat egy olyanraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TommyGun
őstag
Jól látod, az egyetlen gáz hogy elég kevés a hely a sata kábelnek....de egy kis hajlítgatás azt annyi
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
erdey_a
addikt
Tetszik... nagyon is... de... DRÁÁÁÁÁGAAAAA
A tápról lehetett volna több infó...Vérboci
-
sirtomi
tag
Jól látom, hogy a vinyókat oldalról kell berakni? Nekem ez új, de jó ötletnek tartom.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
TommyGun
őstag
Chieftec
Egyszerű dizájn, és kira....nem occsó de 400-as táp van benne..."Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest