Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dpman

csendes tag

Jó kis ház ez, az árán lehet vitatkozni és ugye mindenki jön az érvekkel, hogy kevés az 5,25''-ös hely, meg kicsi, meg ennyiért jobbat kapunk, stb...
    Ilyen házat akartam én is de aztán egy belsőre ugyan olyan, ám kölsőleg más, ajtós változatot választottam (BH-01B-B-SL) Bővebben: link
    Sokan elfelejtik, hogy nem mindenki akar hatalmas lób*szó házat, nem mindenkinek kell egy Stacker-hez hasonló ház.
    Nekem kisebb fajta, de még is elég tágas, könnyen szerelhető, puritán, de megfelelő kinézetű ház kellett, ami a nappaliban nem villog, világít és nem úgy néz ki mint ha egy sci-fi filmből szedték volna.
    A rack-em és dvd-íróm elfér, a 2-3 vinyó is elvan a házban, nincsenek külön hűtve és így sem forrnak fel. A táp halk és a ház hűtését csak egy Coolermaster UltraSilent venti és egy Coolink U8120 intézi.
    jah és hogy valakinek drága? relatív...minőséget, és ilyen külcsínt ennél a háznál találtam meg, az árán rövid ideig elmerengtem és azt mondtam: megfelel. Biztosan van olcsóbb...csak esetleg nincs benne táp, vagy nem megfelelő a kinézete, vagy nem elég masszív, vagy ezért vagy azért nem tetszik-----ennyi.

jah és ugye nem a méret a lényeg :) (már a házak terén :U )

Új hozzászólás Aktív témák