Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz Jim Tonic #18 üzenetére

táp nélkül nem kerülhet többe mint az én házam, vagyis brutto 12500
    és ez nagyon ott van, elég sokat kutattam olcsó minőségi ház után, ez az, ennyi pénzért nem fogsz jobbat találni!
    meg erre a konfigomra, ami most van, absz ideális.
    fekete stacker 830 majd az a64 atomerőműhöz lesz:)

[Szerkesztve]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

• BobMaster

senior tag

válasz Jim Tonic #18 üzenetére

Bezony, akinek Stackerje van, az 6*5,25''-re is tud lefitymálóan nézni. :P Ahogy elnézem a konfigod, igazából Te is tökéletesen elférnél ebben a házban. A feltüntetett ár bruttó ár, vagyis 24 + FA, kiskerben.
    A termék árához bőven hozzáadódhat a környezetvédelmi díj (mert nagy és nehéz), nem beszélve arról, hogy nem lapra szerelve szokták a házakat szállítani, egy 40 lábas vasúti konténerbe 1100 db-nál nem fér több. A szállítási költség meg ennyi között oszlik el, ami osztónak igencsak kevés. A táp élettartam garanciás, és hosszú ideje bizonyít a honi piacon, erősnek számító konfigokhoz is elég. Mondok másik tényezőt is: pozícionálás. Még mindig úgy gondolod, hogy drága? :U Azok után, hogy 30 rongy + ÁFÁT kifizettél csak házra, hogy utána üresen tátongjon? :DDD

Kérlek támaszd alá az 1000 Ft-os kijelentésed! Konkrét kínai B2B oldal linket várok, azonos kategóriától.

Nem dolgozom sem a Kellynél, sem a Komelnél, de én is házakat/tápokat importálok tajvanról. Peace! :R

[Szerkesztve]

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

Új hozzászólás Aktív témák