Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezmo
csendes tag
Nagyon tetszik a cikk gratulálok hozzá

Még én is értettem nagyjából
Már egy ideje nézegetem ezeket a kütyüket, csakhát (még) nem nagyon értek hozzá.
Azért érdeklödöm mert szeretnék valami ilyen hálózatot:
Kérdéseim:
1.Meg lehet oldani úgy a konfigot, hogy a rúter az ''irodában'' álandóan kapcsolódik a netre ADSL-en keresztül, van rajta egy winyó (file server) meg egy nyomtató (printer server).
2. A klinegépek - 1 vagy több laptop - csak néha kapcsolódnak hozzá de többféleképpen (a tartózkodási helytöl függöen mindre szükség lehet):
2a) Kábellel az irodában a lan porton kersztül
vagy
2b) ''otthonról'' ADSL internetes kapcsolattal (Ugyanazt a hálókártyát használva mint a LAN-os kapcsolathoz
2c) ''otthonról'' modemes internetkapcsolattal
2d) ''bárhonnan'' mobiltelefonon keresztül
3. Ha interneten kapcsolódok (VPN?) hogyan tudom meg a rúter ip. címét? Hiszen ADSL kapcsolatnál dinamikus ?! (Nézegettem már, csak nem nagyon értem dyndns.org ????)
4. Valami központi e-mail elosztó ''bizbasz'' is kéne bele, de ezt abszolút nem értem. ( A szolgáltatómnál van egy e-mail szerver, az irodában is, van ''céges'' e-mail címem amit a VPN-en keresztül érek el az ''otthoni'' e-mailt meg az otthono szolgáltatómtól????? .......
zavaros!!))
5. Van itt egy Asus cucc
http://www.asus.com/products/communication/wireless/wl-500g/overview.htm
hasonló tulajdonságokkal (ha jól gondolom), csak ráadásul vezetéknélküli, meg jóval olcsóbb, bár a fileservere ''gagyibbnak'' tünik. Mi a véleményetek róla?
No ''csak'' ennyi jutott hirtelen eszembe.
Dezmo
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Google Pixel topik
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

zavaros!!))