- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aram
tag
Hali!
Itt: Bővebben: link teljesen más olvasható a tesztben. A Viewsonic oldalán a tipikus válaszidő 16 ms és a kontrasztarány is 700:1-hez.
Most akkor mi a pálya?
Üdv!
AramEz a felirat 20byte!
-
Squirrel
őstag
Mikor lesz második rész? És lesznek benne 12 ms-es tft-k is?
-
viharhozo
addikt
VArhato a teszt kesobbi reszeiben a Samsung 193P?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Füleske
addikt
Az árcédula nagyban függ a kereslettől is. Kis tételes sorozatok drágábbak. Szerintem
ha kisebbek lennének a betűk itt előttem annak nem örülnék , és ezzel nem hinném hogy egyedül vagyok. Ezért nem 17 colost vettem.(többek között)
Ha meg CAD/CAM - ot akar valaki homolyan , munkára , akkor min. 21 colost vesz. De inkább nagyobbat
Játéknál én nem látok különbséget az 1280*1024 és az 1600*1200 között egy crt - n se.
Max. ha valaki lát akkor rárak párszoros aa - t meg af - et. -
nap
addikt
''Nem véletlen csak 1-2''
Ha megnezed az arcedulat, akkor rajossz, hogy miert.
Szerintem CAD/CAM alkalmazasokhoz kituno lenne, persze megfizetheto aron.
Amugy, azota vagyok ilyen lelkes hive az 1600x1200-nak, miota sikerult ilyen felbontason jatszanom egy 15'' notebookon.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na jo forditok...:- )))
CSak annyi, hogy a nalam jart ctx 922-eseknek volt szinelterese, mintha tn+film lenne, eszt le is irtam a cikk utanni hozzarofogesekben Bővebben: link. Es a nalam jart 962A, meg amit lattam mar 962A azoknal nem volt ijjen /szinelteres/ sot aegyszinu szurke is egesz szepn nez ki, de nehany oran belul megitn leulok eleje es akkor majd pontositok:- )))).
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez teccik a ctx-nel!!! Nalma a 922-es volt bal felso - jobb also votl szineltereses, a 962a pedig nem az szep egenletes!!!
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Atlantis
veterán
Ausztriában 810 € az egyik kedvenc boltomban. Ez alig több, mint 200k.
Amúgy itthon tényleg drága, de egy monitor vásárlása évekre szóló befektetés, szóval megéri a plussz kiadást. Pláne az 5 év gari miatt.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
rudi
nagyúr
Hát mentom Neked mennyi a kicsi, de egy EIZO 19-es LCD mostanában még 250.000 környékén van, bár kétségtelen, hogy állatiak a paraméterei: Bővebben: link, bár egy ekkora kijelzőre már natív 1600×1200 dukálna...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Ben Cseng
tag
Szia MLaca!
Korábban cikkeztetek a CTX P922-es moncsiról, amely anno megfosztotta a trónjától a K19-et. Nos, mi a helyzet vele, azt miért nem hasonlítjátok össze a többivel? Sokan kiváncsiak lennének, hogy az ezelőtt 1 évvel hirdetett királyok (P922, K-19) hogyan viszonyulnak mostani versenytársaikhoz, vajon milyen/mekkora különbségek vannak képminőségileg azokhoz képest?
Előre is köszi -
augustus
csendes tag
a ViewSonic VX910-et is fogjátok tesztelni?
mert amit eddig olvastam róla elég jó esélyes
igaz kis hazánkban még nem találkoztam vele...by Augustus
-
igi
aktív tag
Akkor a CTX-et semmiképpen sem szabad a Multimédiánál megvenni .
Sulineten 165.000 körüli áron kapható. A tesója (DVI+Zero pixel) 187.
Ez már jóval barátságosabb a 200 rugónál...
üdv:igi
[Szerkesztve]this is the beginning of a beautiful friendship
-
Cruz
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy végre a 19-es tft is szét lesznek cincálva. Kíváncsi leszek arra, amelyikre azt mondom majd, hogy bátran megvenném, mert a képe és a frissítése is jó (mind iroda, mind játék, mind film)(az első három eddig nem nyert).
Most így azt mondom, hogy nem csináltam olyan rossz vételt a vp171b bel, bár már az is nagyon drága volt a bruttó 15x000 HUF árával. Azonban ezeknek a 19 eseknek nagyon hirig az ára.
Üdv
C.Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...
-
ciao
senior tag
ennyi pénzért fix analóg kábel elég gyatra teljesítmény a CTX-től
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
MLaca
őstag
-
Füleske
addikt
A három közül a középsőt választanám.
TFT - teszt 2 letölthető valahonnan ?
[Szerkesztve] -
nagyúr
Lehet, hogy csak én nem értem miért, de a két viewsonic ugyanannyi pontot kapott, pedig a részpontszámaik eléggé különbözőek...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Atlantis
veterán
A 3 közül egyikért sem adnék ki ennyi pénzt. Nálam egyedül az Eizo jöhet szóba. Egy kicsivel drágább ugyan, de 5 év gari és gyönyörű külső, gyönyörű kép.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tesla 24col monitor eladó 2db
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest