- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kérdés, hogy szüksége van-e GPT-re és a vele járó hülyeségekre. Az itteni esetben egyértelműen nem. Továbbá mivel még üres a vinyó és cifu nem is kezdő, simán meg tudja tenni az átállítást.
A Debian csapatát kivéve meg kb. minden más disztrónak sikerült megoldania, hogy ott legyen a választott telepítési nyelvnek megfelelő nyelvi fájl a telepített rendszerben. Ha ez nekik nehéz feladat, akkor egyáltalán miért csapják oda a KDE-t? Lenne csak 2-3 DE, de azok normálisan beintegrálva a disztróba, nem csak hozzácsapva hogy nesze paraszt itt van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem abban maradtunk tegnap, hogy nem szívatod magad GPT-vel? Már rég túl lennél mindenen.
bambano: milyen szép lenne ha legalább egy magyar nyelvet tartalmazna a KDE-s Debian. Én tudom mit kell letölteni és hogyan kell átállítani, de másoknál ez elsőre nem lesz egyértelmű. No meg az sem lenne rossz, ha valahogy el lehetne mozdulni a 4.8-as régi KDE verzióról fölfelé, pl. az overkill testing bekapcsolása nélkül.
Syl: az eOS-el én csöndben maradnék!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miféle ellenforradalmi blog ez kérem szépen?
Na röviden az van, hogy a kparted GPT támogatása még nem tökéletes, GPT-n a telepítést megelőzően kell mókolni hogy használható legyen. Sokkal egyszerűbb ms-dos fájlrendszert használni, ha nincs indok a gpt-re.
MurdR: szerintem valami egész mást mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest