- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steam-re is kiadhatnák, oszt' sale-en behúznám 75%-os akcióval!
-
littlebuddha
csendes tag
Sose hallottam még erről a játékról, de mivel ha rámjön a szórakozhatnék, akkor általába előveszem az snes játékokat, ezért gondoltam megnézem, mert amúgy se nagyon tudom, hogy mik voltak az igazán nagy címek.
Azóta is ezzel játszok!
-
Xaels
félisten
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit
-
ADAM1337
nagyúr
1. tényleg marha drága.
2. ilyen híreknél lehetne hogy belinkeljétek az appstore-os linkeket ? Már más cikknél is hiányoltam a linkeket az adott appról amiről a cikk szólt. -
sing1ep1ayer
őstag
Életemben nem hallottam erről a legendás játékról, de ahogy elnézem nem is akarok. Hogy van pofájuk ennyit kérni érte? Néhány nagyon komoly PC játékot olcsóbban vettem meg ennél. Persze megvártam, míg lemegy az áruk, de bolti dobozos programokról van szó, amelyek össze sem hasonlíthatóak ezzel.
-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Ez mennyivel több mint az SNES-es verzió?
Amúgy a Square el van szállva. Ez is piszkosul drága meg a Final Fantasy is hiába 2 remek játékról van szó.
-
atike
nagyúr
Mennyi?
Ez tényleg annyira jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest