- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Steam-re is kiadhatnák, oszt' sale-en behúznám 75%-os akcióval!

-
littlebuddha
csendes tag
Sose hallottam még erről a játékról, de mivel ha rámjön a szórakozhatnék, akkor általába előveszem az snes játékokat, ezért gondoltam megnézem, mert amúgy se nagyon tudom, hogy mik voltak az igazán nagy címek.
Azóta is ezzel játszok!

-
Xaels
félisten
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit 
-
ADAM1337
nagyúr
1. tényleg marha drága.
2. ilyen híreknél lehetne hogy belinkeljétek az appstore-os linkeket ? Már más cikknél is hiányoltam a linkeket az adott appról amiről a cikk szólt. -
sing1ep1ayer
őstag
Életemben nem hallottam erről a legendás játékról, de ahogy elnézem nem is akarok. Hogy van pofájuk ennyit kérni érte? Néhány nagyon komoly PC játékot olcsóbban vettem meg ennél. Persze megvártam, míg lemegy az áruk, de bolti dobozos programokról van szó, amelyek össze sem hasonlíthatóak ezzel.
-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Ez mennyivel több mint az SNES-es verzió?
Amúgy a Square el van szállva. Ez is piszkosul drága meg a Final Fantasy is hiába 2 remek játékról van szó.
-
atike
nagyúr
Mennyi?

Ez tényleg annyira jó?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BMW topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Elektromos autók - motorok
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Óra topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit