Hirdetés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steam-re is kiadhatnák, oszt' sale-en behúznám 75%-os akcióval!
-
littlebuddha
csendes tag
Sose hallottam még erről a játékról, de mivel ha rámjön a szórakozhatnék, akkor általába előveszem az snes játékokat, ezért gondoltam megnézem, mert amúgy se nagyon tudom, hogy mik voltak az igazán nagy címek.
Azóta is ezzel játszok!
-
Xaels
félisten
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit
-
ADAM1337
nagyúr
1. tényleg marha drága.
2. ilyen híreknél lehetne hogy belinkeljétek az appstore-os linkeket ? Már más cikknél is hiányoltam a linkeket az adott appról amiről a cikk szólt. -
sing1ep1ayer
őstag
Életemben nem hallottam erről a legendás játékról, de ahogy elnézem nem is akarok. Hogy van pofájuk ennyit kérni érte? Néhány nagyon komoly PC játékot olcsóbban vettem meg ennél. Persze megvártam, míg lemegy az áruk, de bolti dobozos programokról van szó, amelyek össze sem hasonlíthatóak ezzel.
-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Ez mennyivel több mint az SNES-es verzió?
Amúgy a Square el van szállva. Ez is piszkosul drága meg a Final Fantasy is hiába 2 remek játékról van szó.
-
atike
nagyúr
Mennyi?
Ez tényleg annyira jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A mai naptól kezdve immár Android platformra is beszerezhető a Square legendás játéka.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest