- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steam-re is kiadhatnák, oszt' sale-en behúznám 75%-os akcióval!
-
littlebuddha
csendes tag
Sose hallottam még erről a játékról, de mivel ha rámjön a szórakozhatnék, akkor általába előveszem az snes játékokat, ezért gondoltam megnézem, mert amúgy se nagyon tudom, hogy mik voltak az igazán nagy címek.
Azóta is ezzel játszok!
-
Xaels
félisten
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit
-
ADAM1337
nagyúr
1. tényleg marha drága.
2. ilyen híreknél lehetne hogy belinkeljétek az appstore-os linkeket ? Már más cikknél is hiányoltam a linkeket az adott appról amiről a cikk szólt. -
sing1ep1ayer
őstag
Életemben nem hallottam erről a legendás játékról, de ahogy elnézem nem is akarok. Hogy van pofájuk ennyit kérni érte? Néhány nagyon komoly PC játékot olcsóbban vettem meg ennél. Persze megvártam, míg lemegy az áruk, de bolti dobozos programokról van szó, amelyek össze sem hasonlíthatóak ezzel.
-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Ez mennyivel több mint az SNES-es verzió?
Amúgy a Square el van szállva. Ez is piszkosul drága meg a Final Fantasy is hiába 2 remek játékról van szó.
-
atike
nagyúr
Mennyi?
Ez tényleg annyira jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest