- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steam-re is kiadhatnák, oszt' sale-en behúznám 75%-os akcióval!
-
littlebuddha
csendes tag
Sose hallottam még erről a játékról, de mivel ha rámjön a szórakozhatnék, akkor általába előveszem az snes játékokat, ezért gondoltam megnézem, mert amúgy se nagyon tudom, hogy mik voltak az igazán nagy címek.
Azóta is ezzel játszok!
-
Xaels
félisten
válasz
sing1ep1ayer #4 üzenetére
Látom te már a PS korszakban nőttél fel. A Chrono Trigger a JRPG-k koronázatlan királya a maga műfajában, sokkal több tartalom van benne mint a mai "komoly PC játékokban". Igaz, hogy nagyon öreg, de aki kapós a jó történetre az mai napig élvezheti, csak ennyiért túlzás már, fogok egy SNES emut és felrakom az eredetit
-
ADAM1337
nagyúr
1. tényleg marha drága.
2. ilyen híreknél lehetne hogy belinkeljétek az appstore-os linkeket ? Már más cikknél is hiányoltam a linkeket az adott appról amiről a cikk szólt. -
sing1ep1ayer
őstag
Életemben nem hallottam erről a legendás játékról, de ahogy elnézem nem is akarok. Hogy van pofájuk ennyit kérni érte? Néhány nagyon komoly PC játékot olcsóbban vettem meg ennél. Persze megvártam, míg lemegy az áruk, de bolti dobozos programokról van szó, amelyek össze sem hasonlíthatóak ezzel.
-
Zirowe
nagyúr
Kicsit drága.
-
Xaels
félisten
Ez mennyivel több mint az SNES-es verzió?
Amúgy a Square el van szállva. Ez is piszkosul drága meg a Final Fantasy is hiába 2 remek játékról van szó.
-
atike
nagyúr
Mennyi?
Ez tényleg annyira jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Hobby elektronika
- Milyen program, ami...?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -30% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest