Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #4 üzenetére
Elsőre engem is megzavart ez a fogalmazás (nyilván szerencsésebb lett volna, ha a szerző az adott mondatban a "valójában" helyett a "konkrétan" szócskát használja), de - ahogy az utánad következő szólott, vélhetőleg az volt Abu szándéka, hogy megírja: az Intel tisztázta, hogy a "kétszámjegyű" előrelépés (ami ugyebár matematikailag 10 és 99 között vehetne fel értéket) jelen esetben 19 %-ot jelent - hogy ezt miért sikerült úgy megfogalmaznia, hogy a jelek szerint olyan érzése van az olvasónak, hogy az Intel "megint hazudott", azt tőle kellene megkérdezni...
-
dokanin
aktív tag
válasz
Ha már belekötünk...
Nem előrelépés hanem visszalépés az a 19%, már ha a magok számát nézzük. -
Skyline15
tag
válasz
Nem látok benne hibát. Én úgy értelmeztem, hogy korábban Intel kiadott egy cikket, melyben leírták, hogy két számjegyű lesz az előre lépés, most viszont tisztázták, hogy az az érték 19.
Legalábbis nekem ez jött le a dologból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest