- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Az lehetséges átlag usert nem izgatja, de mi van azokkal akik utána járnak mint jó magam hogy mit is vesznek tulajdonkép.?
Én most váltottam Zen 1600-ra, 30E-ért 3 év garral. A Régi I5-3470-et cseréltem mert már volt hogy néha elfogyott az ereje, de azzal is teljesen elégedett voltam ahhoz képest milyen régi és 4 magos simán hozzá a szintet amit kell neki.Sajnos ilyen áron intelnél csak 4 mag fért volna bele a keretbe, igy nem is kellet sokan gondolkozni mire cseréljek. Több mint 10 év intel után most lett elsőnek AMD konfigom. Szerintem teljesen jó ezért az árért, a gyári hütőnek hát van egy kis hangja de semmi gond nincs a géppel.
Persze egyből haverom is azzal érvelt ott a 8700K, igen de 3-4X felárat nem ér meg nekem az a 30% teljesitmény. Jelenleg 100E alatt nincs 6 magvas 12 szálas I7, ekkora felárat számomra nem ér meg az a 20-30% teljesitmény többlet. Azért a AMD elérhető áron kinálja az a hardvereit ez is sokat dob azon hogy elég nagy körökben vásárolják a termékeiket.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Alig két hónap alatt alázták meg a korábbi fejlesztésüket, amely persze az ár/teljesítmény arány tekintetében még versenyben maradt.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest