- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
ez a koncepció nem rossz, bár ez a billentyűzetnyomogatás valós probléma, kíváncsi vagyok hogy oldották meg, mindenesetre i5ös procival és 128Gbos SSDvel tolnám
-
törölt tag
-
törölt tag
pont ilyenem volt, imádtam, azóta sajnálom hogy megváltam tőle. egyetlen hibája hogy a zsanér viszonylag gyenge volt , fél év után bedobta magát, igaz használva volt rendesen. a szervíz egy hét alatt végzett és nem csak zsanér de monitort is cserélt (2 nem zavaró subpixel miatt zsír új tökéletes panel került bele...)
nekem ettől függetlenül barátságosabb volt az a megoldás, de majd eldől hogy ez hogy bírja a strapát, milyen rajta gépelni, stb.
-
Male
nagyúr
Hm, tényleg nagyon hasonló
Nekem jobban bejött ami pl a HP TC4400 megoldása ( 1:46-tól ).
-
.mf
veterán
Nem a hagyományos "convertible tablet"-re gondoltam, de közben eszembe jutott, hogy hol láttam: Motorola Backflip -- igaz, kicsit más témakör, de ugyanez a megoldás.
-
vanhalen
senior tag
Ez állati jó
(#16) Kinder: Ez most komoly, hogy ezt számolgatod?
Nem csattogós lepke ez, hogy 40-50x nyitogasd -
Kinder
senior tag
25.000 nyitás?
Az napi 20 nyitással ~ 3,5 év ( 10 nyitás ~ 7 év - ez elég jó )
De napi 40-50 nyitás, ami egyáltalán nem elképzelhetetlen, az másfél év.
Reméljük, hogy ennél azért többet bír majd.
Egyébként pöpec, jöhetne. -
Recon666
Közösségépítő
Jól hangzik, elfogadnám.
-
banhammer
veterán
Érdekes ötlet.
-
leonejoci2
tag
Nah egy ilyet én is elfogadnék....
-
smkb
őstag
Nem látom értelmét ennek a kialakításnak, de komolyan. Sokkal jobb az a megoldás amit az Acer is használ, meg a Gigabyte és társai, hogy eltekerhetően fordatható ki, és így a billentyűzetre fekszik fel. Ez így, hogy hátrafele virít a billentűzet, nem épp értelmes. Úgysem fogok a gép hátán gépelni, miközben a másik oldalát nézem
-
törölt tag
attól függetlenül hogy biztosan gondoltak rá, számomra még mindig nem tiszta. ahogy nézem a bill lennebb van mint a keret, így asztalra téve se nyomkodom. tény. viszont az ölemben simán nyomható. ha tiltja ok, de én ebben nem reménykedek igazából. a másik para ezzel a gépelési szög, ki kéne próbálni, de a csuklótámasz magasabb mint a gombsor, ez nem kecsegtet valami kényelmes pozícióval
-
Angel1981
veterán
A sima tabletektől eltérően, ebben látom ám fantáziát!
-
törölt tag
elképzelésnek érdekes, de pl ölbe téve nem nyomkodja majd a lábam a billentyűzetet? nekem ez egy kicsit fura öszvér lett, de tény hogy szép.
-
Tigerclaw
nagyúr
Van benne fantázia. A notebookhoz ragaszkodó embereknek ad egy tablet bővítményt. Külön jó, hogy egyben állvány is, meg nagy felbontás és az IPS panel. Persze a kicsi valószínűleg kelendőbb lesz. Már csak egy jó árcédula kellene rá, meg az hogy a zsanér és a kijelzőkábelek tényleg bírják a strapát.
-
.mf
veterán
Egy régi ötlet újra előkerül. Valahol már láttam, és kis helyen billentyűzetes-tokos tabletem én is szoktam így használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Különleges kialakításának hála a Yoga notebookként és tabletként is funkcionálhat.
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest