- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
A Mac Pro eddig is bővíthető volt...
Amúgy, nem nagy újdonság, de nem értem hogy minek külön változat, ha megy a sima referencianyákos is... meg hogy egyátalán miért jelentették be ilyen korán, a hozzá való kextet hozó 10.8.3 még mindig nem jött ki.
(#25) Tian66: És az árazáshoz mi köze az Apple-nek? A Sapphire a kártya készítője...
-
QwErTy42
addikt
Azért, mert azok profi kártyák, válogatott alkatrészekböl, 24/7-es terhelésre vannak kitalálva, olyan driveres támogatottsággal, amiröl ez a maces 7950 csak álmodhat. Másrészt mérnöki, fizikai, orvosi alkalmazásokban nagyságrendekkel gyorsabbak, mint bármi mád... Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, mert ez csak egy bios moddolt mezei kártya. Véleményem szerint semmi keresni valója egy munkaállomásban. Azokat sem értem, aki munkaeszköznek ilyet vesz. A nagy filmstúdiók, autó- és repülögepgyárak, mind Lenovo, Fuji, HP és Dell munkaállomásokat használnak, nem véletlenül.
-
mghltm
addikt
a pc-s fronton konnyebb megkulonboztetni oket egymastol, megkapjak a fire/quadro nevet. nekem a Sapphire Radeon HD 7950 Mac Edition-bol egy "sima" 7950 jut az eszembe modositott bios-szal. nvidia-bol talaltam kifejezetten mac-ekbe szant professzionalis kartyat, amd-nel ez csak egy Mac Edition-ben merulne ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged