- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A párkapcsolati részről azt gondolom, hogy ilyen emberrel nem kezdek/folytatok párkapcsolatot. Eleve bele sem megyek. Ha meg később válik ilyenné, ami mondjuk érdekes lenne, ha egy ember ennyit változna, akkor jóccakát, befejeztem. Én inkább vagyok egyedül, mint idegbajban élni a napjaimat valakivel. Abból nem kérek.
A gyerkőccel kapcsolatban nem tudom mit csinálnék.
-
Szerintem úgy kezelhető ez a helyzet, hogy nem próbálod meg kezelni. Semmire sem fogsz menni, csak magadat idegeled fel vele. Az ilyen típusokkal vagy nem állok szóba, vagy elmondja amit akart és megyek tovább.
A többire ugyan ez. Én belefáradtam abba, hogy "győzködjek" embereket. Leszarom mit gondol vagy csinál. Ezen kívül a környezetemben zajló csevejbe sem szólok bele. Ha valaki megkérdez, elmondom amit gondolok. Aztán kezd vele amit akar. Hozzáteszem a kisebbik része fogadja meg általában a jótanácsot, a többi inkább megy a hülyeség irányába, ami könnyebbnek, egyszerűbbnek, szebbnek tűnik. Legtöbbje a józan gondolkodás eszközét is lusta alkalmazni. Hisznek a csodákban. Meg majd valami lesz. Lesz hát, persze hogy lesz. Eszed mint a tyúknak. Nekem ne kelljen hallgatni az "okfejtésüket" és azt sem, hogy nem sikerült. Persze, hogy nem, úgy nem is fog soha. Ja ha meg nem tetszik neki amit mondasz, még mondja is, hogy de így meg úgy......Bocsi, te kérdeztél. Én elmondtam amit erről tudok. Hogy mit kezdesz vele nem érdekel. Ha használod használod, ha nem nem.
-
Hintalow
senior tag
Dehogynem
3 év személyes, majd 5-6 év telefonos ügyfélszolgálti tapasztalattal a hátam mögött (jó az utsó pár év már nagyon high level volt, ott kevés a gyökér) azt tudom mondani, hogy nagyon jól működik. Ha bejövő ügyfélszolgálat, és jön valami jó képességű, akinek sajátos elképzelése van a dolgokról, akkor szépen elmondom mik a lehetőségek, ha jön az okoskodás meg a nemúgyvanaz, akkor bólogatás (telefonban nem ad hozzá sokat tény és való) hümmögés, és elmondom újra, ha nem értette volna meg, és ennyi. a 10-15-ik nekifutásra meg mindegyik elfárad és feladja. Vagy megad egy panaszt, és onnantól szintén számomra megoldódott a dolog.
Ha meg kifelé menő (marketing/tukmálás) jellegű a dolog, abban nincsenek tapasztalataim, és valszeg nem is lesznek már -
Rengeteg embert nem lehet meggyőzni, mert személyes sértésnek veszi hogy esetleg nincs igaza, ezért akkor is megpróbálja azt védeni, ha teljesen tarthatatlan hülyeség. Szerintem legtöbbször önértékelési zavarok állnak a háttérben.
-
Hintalow
senior tag
Pasz, még soha nem vettem a fáradtságot, hogy ilyenekkel vitázzak
Bólagatok kicsit, közben megállapítom magamban, hogy gyökér, és megyek valami értelmesebb életet keresni a galaxisban.
Ez mindig bejön. -
rover45
őstag
Típusos jelszavak: " Majd azt én tudom" , "Szart sem tudsz", "Ne okoskodjál, mert én jobban tudom", "Csak nekem lehet igazam".
De hisz ez a saját öcsém, klasszik illik rá a 1. 2. 4. pontokszerk: kezelhetetlen ...
-
Diabolis
aktív tag
Bézbózütő.
-
törölt tag
Hogyan kell kezelni
Szerintem Moderálási alapelvek nagyon jól leírjak, igaz a való életben egy kicsit nehezebb BAN-t adni valakinek, de nem lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest