- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- SSD kibeszélő
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen digitális videókamerát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Na ez kínaiul van. Mit, hol validálsz? Egészségügy? Csak találgatok.
On.
Feltettem egy olyan újabb verziójú firmware-t ami eredetileg volt rajta, de csak kínai és angol nyelv volt benne. Az angol is csak kb. 60 százalékban volt angol. Aztán kismillió kínai app fogadott. Gyorsan visszatettem a másikat.
Érdekes, valamiért nem frissíti OTA-n. Pedig még a piszkálás előtt próbáltam többször is.
Találtam egy többnyelvűt, de 32 dollár és a verziószámról sem tudtam meg semmit. Amúgy sem fizetnék érte.
Néha visszateszem az eredeti mentését, de továbbra sem megy a rootolása. Nem értem miért.
Mivel tudnék romot főzni, hol van erről olvasmány? Kell hozzá az Android SDK? Nem biztos, h nekiállnék, de ki tudja... -
janez
aktív tag
Ez igaz, de a cwm (vagy twrp) mentés arra való, h a legfrissebb mentést visszaállítsuk. Ne kelljen újra testreszabni az egész rendszert, ami egy napunkat is elveheti. Érdemes rendszeresen hetente, kéthetente készíteni egy mentést. Ha ezt megfogadtam volna, lett volna a még jó rendszerről beckup, nem ment volna el két napom. Mindegy, legalább kicsit treníroztam az agyamat. :-)
-
janez
aktív tag
Hónapokig nem bootoltam az ikszpét, nem is tudtam használni azonnal. Az Avast panaszkodott, frissítsem, aztán a rendszer is követelte ami neki jár. Őrült módon tekert a vinyó.
Cappa: Nem vagyok egy linux-mágus, a parancsokat is rendre elfelejtem, mivel ritkán használok terminalt. Igaz mindig megtalálom amire szükségem van. Gondolom neked a foglalkozásod is valami számtech közeli lehet, ha nem tévedek.
Miután a root hozzáférésem megszűnt, csináltam egy twrp-s mentést. Azt nemrég visszaállítottam kényelmi okokból. Gondoltam menni fog a rootolás meta mode-ban. Nem ment!
Úgyhogy újra flash és root. Villogó és gyökér
Orosz oldalakon hasznos a google fordító és egyben mulatságos is.
-
janez
aktív tag
A laposomon az ubuntu mellett van egy win7, de már meghalt, mert 'csak' 18 gigát kapott és nem fér el.
Pedig csak néhány program van rá telepítve, semmi média, ilyesmi.
Csak azért tűröm meg a windózokat, mert néha szükség van rájuk. Amúgy nem értem, h linux alapú készülékekhez miért kell win... Mindegy, azért azt sem szeretném, ha Bill bácsi és a többiek éhenhalnának. -
janez
aktív tag
Frissítettem a mobileuncle-t (nem frissítette, hanem érdekes módon egy másikat telepített mellé), aztán feltettem vele a TWRP-t. Kezdhetem újra belakni... De az nem hagy nyugodni, hogy nem ment föl az a rom, futok még egy kört.
Szerk.
Nem tudom kell e nekem CWM. Később talán.
Egy kicsit regenerálódnom kell a degenerálódás után, aztán leírom blogba is a tényeket, tapasztalatokat. -
janez
aktív tag
Ennyit szívni...
Feltettem egy gyári (picit régebbi) firmware-t gond nélkül. Persze nem rootolt és nem is tudtam megoldani.
Recoveryt sem sikerült flashelnem.
találtam egy másik fw-t, gondoltam kipróbálom, de nem akar felmászni, a piros után megáll a mutatvány.
Egy rootolt custom romot is leltem rá a lenovo-forum.ru-n, de nem tudom letölteni, mert orosz testvéreink nem teszik lehetővé.
Nem értem mi van...
Egyszer tette fel az mtk droid tools a superusert stb, de akkor sem lett rootolt a készülék.
Próbálok még informálódni tovább, hátha valami összejön. -
janez
aktív tag
Ezeket próbáltam:
UPDATE-SuperSU-v1.10.zip
UPDATE-SuperSU-v1.86.zip
MTK6589-SuperSU-root.zipAztán egy rootwizard nevű wines progit. Sokáig babrált a telóval, végül hibával feladta.
Nem tudom már mit találjak ki. Ha nem lesz más megoldás, rátolom a gyári firmware-t valahogy, ha meglelem. Asszem az rootolt. -
janez
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo S 650-es készülékem. Eredendően rootolt... Volt. Találtam rá egy TWRP recovery-t. Minden rendben vele, kivéve, hogy felajánlotta a su bináris frissítését. Rányomtam, nem történt semmi, simán újraindult a készülék. Azután semmilyen módon nem lehetett frissíteni. Alkalmazáskezelőben töröltem a super su alkalmazás frissítését, tettem fel superuser-t, de azzal sem történt semmi, sőt mint kiderült, nincsenek meg a su fájlok a megfelelő helyeken a /system-ben. Szóval unrootolt a készülék. Recoveryből root.zip, semmi eredmény. Binary féle megoldással is semmi. MtkDroidTools, szintén semmi eredmény. Van valakinek 6582-es készüléke, amit sikeresen rootolt? Egyéb ötleteket is várok, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen digitális videókamerát?
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest