Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vagyok egy linux-mágus, a parancsokat is rendre elfelejtem, mivel ritkán használok terminalt. Igaz mindig megtalálom amire szükségem van.
Na én is pont ugyanígy vagyok ezzel. Amit használok az megmarad egy ideig, aztán husss...Gondolom neked a foglalkozásod is valami számtech közeli lehet, ha nem tévedek
Nem, teljesen más a polgári foglalkozásom. GMP/ISO13485 alapú validálás. -
Csak azért tűröm meg a windózokat, mert néha szükség van rájuk. Amúgy nem értem, h linux alapú készülékekhez miért kell win...
Hát ezzel pont így vagyok.
Ezért szeretem használni a dd parancsot adb-n keresztül. Ha van root, onnantól módosítható a "bele" a telefonnak, és nem csak magas, hanem alacsony szinten - pl. uboot csere, ebr1/ebr2 csere, CWM felrakás...
Csak ugye flash-eléskor a win-only preloader kapcsolatnak nincs natív Linuxos támogatása. -
janez
aktív tag
Frissítettem a mobileuncle-t (nem frissítette, hanem érdekes módon egy másikat telepített mellé), aztán feltettem vele a TWRP-t. Kezdhetem újra belakni... De az nem hagy nyugodni, hogy nem ment föl az a rom, futok még egy kört.
Szerk.
Nem tudom kell e nekem CWM. Később talán.
Egy kicsit regenerálódnom kell a degenerálódás után, aztán leírom blogba is a tényeket, tapasztalatokat. -
janaman01
addikt
mit használsz win 8 ? próbáld meg felrakni ezt a drivert is ...nálam ez volt jóés egy restart
-
No akkor nézd meg, van-e rajta factory mode. Lenovo-éknál ez általában a hangerő fel + power gomb.
Ha van ilyen mó, akkor támadd meg az MTKDroidTools-zal.P780 és A820 esetén így mentettem meg telefont a tetszhalott állapotból.
Igaz, ezek 6589-esek, de működnie kell 6582 eseetén is - szerintem. -
-
janez
aktív tag
Ennyit szívni...
Feltettem egy gyári (picit régebbi) firmware-t gond nélkül. Persze nem rootolt és nem is tudtam megoldani.
Recoveryt sem sikerült flashelnem.
találtam egy másik fw-t, gondoltam kipróbálom, de nem akar felmászni, a piros után megáll a mutatvány.
Egy rootolt custom romot is leltem rá a lenovo-forum.ru-n, de nem tudom letölteni, mert orosz testvéreink nem teszik lehetővé.
Nem értem mi van...
Egyszer tette fel az mtk droid tools a superusert stb, de akkor sem lett rootolt a készülék.
Próbálok még informálódni tovább, hátha valami összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest