- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
villásdugó #887 üzenetére
nekem folyamatosan megszakadt hiába ment a piros csík. csak egyetlen usb csatlakozóba ment végig, volt amelyikbe fel sem ismerte, volt mindig mini megszakadt, és 1 el működött, nekem win7 van fent.
-
andras888
aktív tag
válasz
villásdugó #884 üzenetére
próbáld ki a gép összes usbhub-ot, minden adatkábelt ami itthon van, illetve tölts a telefonon egy kicsit tapasztalat, 3 napja szenvedtem a telóval
és egyetteln usb vel volt 100 as a kapcsolat
-
andras888
aktív tag
Sziasztok van egy neo m1 em és flashtoolsal akarok felrakni rá egy gyári romot és állandóan megszakad a download flash résznél mi lehet a gond?
-
andras888
aktív tag
Sziasztok, wan egy umi x1 prom, romot akartam cserélni de recowery-ben lefagyott wipe törlés közben akksi ki be, és ennek az az eredménye hogy tégla, flash toolsal megpróbáltam visszatenni a gyári rendszert de nem tölti betöltöma scatter file-t, download, rádugom a telót és semmi.
Segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest