- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt megcsinálja 4-5 alkalommal (ki-be kapcsolgat a telefon, megjelenik a töltésjelző majd elsötétül aztán újra) aztán marad kikapcsolt állapotban.
Erre ezt tudom mondani: [link]Mincs más teendőd, mint az auto installerből elindítani a becs fájlt, és települ.
Utána egyszerűen rádugod a telefont kikapcsolva (akku ki/akku vissza akció után), ekkor lesz kapcsolat.A preloader kapcsolat csak flesseléskor marad fent.
De javaslom kipróbálni először a readback-et, azzak kárt nem csinálsz, viszont ellenőrizheted a működését. -
Ha jól veszem ki a köv. lépés az, hogy rászenvedem a gépre az adb drivert és kikapcsolt állapotban megpróbálom feltolni rá az új romot?
Az adb driver az MTKDroidTools-os mentéshez kell, illetve az adb eléréshez.A flashtool-nak usb vcom driver kell, mert az kikapcsolt állapotban fog dolgozni a telefonoddal.
Ne keverd az adb kapcsolatot és a flashtool-hoz szükséges vcom-usb/preloader kapcsolatot.
Mielőtt azonban nekiállsz bármit csinálni, ellenőrizd le a mentésedet: nézd meg, hogy minden olyan file megvan-e, ami a scatter-ben szerepel (kivéve FAT és BMTPOOL szakaszokat). mindezek img és/vagy tar fájlban elérhetőek-e.
Ha pl. hiányzik a system.ext4.tar vagy system.ext4.img, akkor nem lett jó a mentés (amúgy erről hibaüzenet formájában szokott értesítést küldeni az MTKDT)Romot flesselni csak saját felelősségre!
-
Az adb driver az MTKDroidTools-os mentéshez kell, illetve az adb eléréshez.
"Próbáltam nekiesni az MTK droid tools-al, ez legalább felismeri,"
Az már jó.
Csináltass vele egy scatter file-t, amit fel tudsz használni a flashtool-os mentéshez.
Én javaslom még az adb terminal -ban az alábbi parancsokat kiadni, ami a partíciókiosztást tartalmazza:
adb shell cat /proc/dumchar_info
adb shell cat /proc/emmc
adb shell cat /proc/partitionsA flashtool-nak usb vcom driver kell, mert az kikapcsolt állapotban fog dolgozni a telefonoddal.
driver-ek
Ezek után ez alapján remélhetőleg elkészíthető a mentés SP flashtool-lalA yunOs az valami android-szerűség lehet, spec. nem ismerem. (talán xiaocai x9-nél írták)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest