Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratracerbalu
csendes tag
szia Kappa 72 . nem tudom mi az oka , viszont yaffs2 isnt defined, , a blocks map , szépen mutatja , mi hol mettől meddig van , probáltam , az mtk droid tools al scattre file t csinálni, arra panaszkodik hogy , PMT FILE ERROR, isnt found, phone info nál csak az mt 6589, build date , meg az kijelző tipusát , irja ki , mentésem nincs ugy néz ki , ebbe az esetbe, mit tudok csinálni, ?

-
wwenigma
Jómunkásember
Vettem egy Jiayu G3C telót, végigcsinaltam a leirasod, van teljes mentésem. Alapértelmezetten be volt rootolva a készülék. Itt van a scatter file tartalma. Hangerő LE + bekapcs gombra nem jött elő a factory mode. Van ehhez passzoló valamilyen recoveryd?

mod: jött frissites MTKdroidtools progihoz (2.5.3), azzal csinaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest