Új hozzászólás Aktív témák
-
ratracerbalu
csendes tag
szia Cappa mester, én még mindig az IMEI szám beteg UMI s1 el , kinlodom, ezuton kőszőnőm az mtk wifi solver t be helyettesitettem ,de nem lett karácsony, factory mode ban , meg vannak az imei számok, de másképp , sehol semmi
előre is köszönöm -
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #644 üzenetére
szia Aytukabozs, bocs hogy ilyen későn jelentkezem,a két linkelt, rommal probálkoztam brom error, lett a vége, vagy L uzer error,
valami ilyesmi, de köszönöm. nem lett diadal a vége, ugy hogy a gyári rommal vigyorgok tovább, savanyuan
-
ratracerbalu
csendes tag
szia Cappa , kősz az eddigi, fáradtságodat, a wifi inditásnál, ugyan ki irja NWRAM WARNING... de attól megy a wifi, viszont imei érvénytelen, a nagy vicc pedig az hogy FACTORY MODE ban pedig szoft . verzio azonositásnál, ott tündököl a két korrekt imei szám, hát ettől dobta az agyam az ékszijjat, sz.tem holnap szerviz, ez már túl sok, nem tudom ha van ötlteted, mit lehet vele csinálni, falazáson kivül . vagy belül?
-
ratracerbalu
csendes tag
szia Cappa , a blogodban lévő leirás alapján, a protect-s rendben van ,lost+found , md van benne, viszont, wi fi csatlakozásnál, azt irja
WRAM WARNING ERROR=0x10..., próbáltam hex editorral ujra írni a mac címet, de kapufa ,tényleg nem tudom,mi lesz ebből a telóból, előre is köszönöm
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #635 üzenetére
HELLO , van egy olyan problémám, hogy az adb terminálon keresztül nem tudok semmilyen paranccsal belemászni a telóba, pedig adb eszkőz illesztő van , usb vcom van,
nvram warning error, 0=1000, az imei hiány miatt -
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #635 üzenetére
Kosz nagyon, delutan leszek gepkozelben, majd irok, remelem sikerrol
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #573 üzenetére
szia aytukabozs, arra , gondoltam ha át tudnád küldeni a MUSEUI, vagy a LEWA romot, megprobálnám , azt felrakni, umi v109 gyári van rajta, viszont nincs imei szám, igy hálózat sincs, előre köszönöm
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #628 üzenetére
az mtkdt tegnap az md5 sum nál ext4 bin sum error t adott, azért raktam őt is , és kőszi
-
ratracerbalu
csendes tag
http://data.hu/get/7765491/nodl_protect_s.ext4.tar
http://data.hu/get/7765492/files.md5
http://data.hu/get/7765494/userdata_nvram_only.tar
http://data.hu/get/7765495/nvram.bin
http://data.hu/get/7765496/secro.img
http://data.hu/get/7765497/nodl_protect_s.ext4.imgezer bocsánat ,ez eddig fel se tünt, hogy nem küldtem semmi linket
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #623 üzenetére
probáltam a samu romot, kapufa az imei , miatt, egyébként a rom nagyon jó felrakom csak legyen használható, a teló, kősz szépen,
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #622 üzenetére
az a gondom hogy nincs iei szám mtk droid tools ,se hozta vissza,
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #620 üzenetére
volt egy angol leirás a flashtool használatáról, miszerint, teló kikapcs, akksi kivesz ,pár másodperc után akksi vissza, és mehet a flash, nahát ez nálam (umi s1), végig ment akksi nélkül ,és csak úgy ment végig,, csak leirtam ,hátha más is kinlódott ezzel a jelenséggel
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
aytukabozs #618 üzenetére
nálam az volt ,a probléma , hogy a teló tégla volt, ki be kapcsolgatott, csak recovery be állt meg bekapcsolva, a preloader ,meg a boot img. hibás volt , de a jó őreg flashtool rendbe szedte, másképp a kéménybe jó lett volna
-
ratracerbalu
csendes tag
ja igen megint csak zavaros mert nem irtam , hogy a egész listát,probáltam ,ahogy a backup volt,azt nem engedte, csak ha regisztrálok, meg tette regisztráltam , de nem engedett azonnal belépni, valami okból nagyon későn kapom meg az üeneteidet, ,de az e maileket is , a gépem hibája , elnézést szeretnék kérni, ezért a akadozó eljárásért, ezt a gépet is rendbe kellene szedjem , ha lesz majd rá idő, de addig is kösönöm, a fáradozásodat
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #613 üzenetére
nem engedte egyben feltőlteni, , több részben tudtam csak felküldeni ,remélem használható
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #610 üzenetére
nem találtam a protect et , tudnál ebbe segiteni?
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #605 üzenetére
szép kinai factory van ezen a telón , full test re azt irta sim1 pass ,sim2 fail!!!!,most meg nem tudok kilépni belőle
-
ratracerbalu
csendes tag
láttam van itt egy hasonló cipőben járó kolléga, a neki adott linkek alapján jőttem rá hogy az usb driver sem , meg a flashelés módja se volt jó nálam , de hálás kőszőnetem, most már vissza tért bele a lélek, igaz hogy nem ismeri fel a sim kártyát, gondolom az imei szám miatt
nagyon köszönöm
-
ratracerbalu
csendes tag
szóval az a bajom , hogy próbáltam azt a cwm et felrakni, de nem sikerült, próbáltam a v109 umi romot flashelni, a piros oszlop végiment , ill. progres bar, és kellett volna induljon a sárga, nem indult , bocs a zavart irásért, de már nagyon kinlodás ez a az umi historia,.
probáltam sd kártyáról telepiteni romot, a gyári romot , ((instalation aborted) lette a vége -
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #587 üzenetére
megprobálom a 2.5.2. mtkdt vel, referálok,habár egyáltalán mit probáljak meg?hogy ne legyen hülyeség
-
ratracerbalu
csendes tag
v2.5.3 mtkdt vel vannak ezek az eredmények , én pedig nem állok a helyzet magaslatán, probáltam az áltlad készitett romot, flashelni, az este , az angol flash tool leirás alapján, de ahogy vissza tettem az aksit azonnal indult a telo, recovery ben, viszont a piros progress bar végig ment 100% ig , a sárga viszont nem indult , pedig az idő számlálója, alapján 570 perc nél voltunk, igaz reggel is lett , időkőzben semmi nem tőrtént
-
ratracerbalu
csendes tag
válasz
ratracerbalu #580 üzenetére
ja igen framaroot cwm , mod by Cappa 72 for umi s1 cwm-based recocery v6.0.1.2.( compiled by Bruno Martins), csak recovery ben marad bekapcsolva, factory mode , megszökött, sima inditásnál, meg jelenik az umi logo fehér alapon , ki kapcsol aztán vissza , piros kijelzővel , ami függölegesen csikozva át megy szürkébe, és igy tovább kapcsolgat
-
ratracerbalu
csendes tag
szia Kappa 72 . nem tudom mi az oka , viszont yaffs2 isnt defined, , a blocks map , szépen mutatja , mi hol mettől meddig van , probáltam , az mtk droid tools al scattre file t csinálni, arra panaszkodik hogy , PMT FILE ERROR, isnt found, phone info nál csak az mt 6589, build date , meg az kijelző tipusát , irja ki , mentésem nincs ugy néz ki , ebbe az esetbe, mit tudok csinálni, ?
-
ratracerbalu
csendes tag
sziasztok az én problémám egy umi s1 es , ami nem akar bootolni semmi képp pedig a rom telepités végig ment, néha felvillan a kijelző ,meg újra indul , de azon túl kapufa, a needrom ról letöltöttem a v106 , v108 , 109 romot de nem lettünk barátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged