- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Mhamster:
Nem azt mondtam, hogy pont ugyan ilyen kepet csinal, de az NX300 kepei borzalmasak lettek.
Az E-P5-el szemezgettem, meg volt meg egy, de az nem jut eszembe.
Mint irtam, nem szeretnek evente gepet cserelni. Egyszer befektetek egy masinaba, es azt szeretnem evekig hasznalni.Osszaki:
Pont ezert mondtam, hogy nem Ft-ba nezzetek az aratPar honapja koltoztem ki Kanadaba, es tervbe is van, hogy kint maradok.
Az, hogy lassabb leszek, a loterki kutyat sem erdekli. Nem mozgo, gyors targyakat szeretnek fenykepezgetni. Nem szeretnek sport riporter lenni.
Aztan idovel az ember meg csak beletanul... Elso napok ugy is csak ilyen tesztjelleggel mennek, mert ugye az ember mindig amit vesz, nyomogatja, buvolgeti az elso napokban folyamatosan.. (en meg plane)
Tehat akkor erdemes lehet ilyet venni velemenyetek szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ma reggel jelentette be a Canon legújabb középkategóriás dSLR fényképezőgépét, az EOS 70D-t, amiben egy teljesen új szenzor dolgozik.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest