Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát ha de az a durva hogy évente jön ki új rész, nem érdekel ki csinálja cod-nak hívják, cod az cod
Valszeg jönni fog az mw3 is akkor már 2 rész lesz amit tök ugyanolyan mint cod4.
Amúgy idén jön a cod7 nem csak az iw-t kell nézni, 7 cod rész van amik minimálisan különböznek egymástól, olyan mint az nfs jön csak nemtudják minek.
Ha más játékot nézünk abból nem készül évente új rész mert ez a trendi, oké ott az nfs meg fifa de hát azok olyanok is. Amúgy oké jöjjön évente új cod, de akkor ne legyen 10ezres ára mert az nagyon sok ahhoz képest mennyit új ötletet tartalmaz a rész. -
BalaNce87
addikt
válasz
Mr.Grincs #67 üzenetére
Én általánosságba a singleről beszélek mind végigjátszható, de kizárólag egyszer, bőven elég egy életre, a multi már más téma az nyilván hosszabb ideig kell hogy kitartson azzal óriási probléma nincs csak az se akar fejlődni nagyon és ha megnézed a cod5 is csak egy skinpack volt a 4-hez, semmi egyedi ötlete nincsen, egy másolat az egész.
-
-
BalaNce87
addikt
Hát azért bug is volt benne beakadások meg hasonló dolgok de egy szóval megfogalmazom neked, buta játék.
Én sem gyűlölöm de már annyi rész van belőle hogy dunát lehetne rekeszteni vele, és közel sem annyira jó minőségű játék, egy átlagos fps aminek nagy húzó neve lett.
És jah multin van itt a fő szempont, de már a cod4 és 6 között gyakorlatilag ló..z különbség van és mégis úgy merik eladni mintha teljesen új játék lenne, és ez elég gáz persze a népet könnyű meghülyíteni és veszik. de ez akkor sem megoldás hogy 2 év alatt egy ilyen söpredék részt sikerült összehozniuk, én ezzel nem büszkélkednék.Sirandish: Hát szerintem a cod5 volt olyan szar mint a cod6 singleje, bár 6 jobban tetszett de nagy küszöb nincs színvonal szempontjából a kettő között. Amúgy waw multija se volt akkora katasztrófa aminek beállították, nem volt egy hu de nagy eresztés mivel full copyja volt a 4-nek, de azért elment.
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #54 üzenetére
Igen tudok angolul és őszintén nem fog meg az egész sztorija tipik amcsi sztori, és sajnos jah csak a daráról szól az egész, csak közbe változnak a helyszínek. Pl most jött ki a bc2 nemrég annak is gyalázat a single, tiszta bug az egész, no comment kategória. Ott is az van hogy ha te nem csinálsz semmit akkor a játék se halad tovább és a társaid is nézik mivan, hagyják hogy szétlőjjenek, őket nem is lövik... mondjuk a társak mind2-be iszonyat buták.
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #51 üzenetére
2x
-
BalaNce87
addikt
válasz
gamerkiller #51 üzenetére
Én a multiről beszéltem ám a single egyiknél se tetszik csak a darálás megy végig amitől hamar megunom és csak kínszenvedés játszani vele, persze a havas mission volt az egyetlen értelmes akárcsak a cod4-be a sniperes. Csak én azt nem értem hogy mit csináltak 2 év alatt
várták hogy leteljen a 2 év hogy kiadhassák? Én már azt is elképzelem róluk hogy félig kész a cod8 de csak 2011 végén lesz kiadva.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sirandrish #47 üzenetére
Miért bízná rá? cod6-tal bebizonyította hogy nemtudnak játékot csinálni csak még1szer kiadni a cod4-et...
-
BalaNce87
addikt
válasz
LackoMester #22 üzenetére
Ebből első 2 top többi elmegy kategória.
Szerintem sok újat ez se fog mutatni az elődökhöz képest olyan cod4 lesz más környezettel ahogy az 5 is az.
Amúgy ennyire nem kellene szídni a treyarchot, lehet hogy másodlagos fejlesztő, de gyarkorlatilag minimálisan különbözik a többi résztől amit az iw csinált, én kicsit toltam cod3-al és nemtudom mi benne a gáz a single tök ugyanolyan, mint a többi monoton mészt oszt lősz stílus, ezért nemtudom miért szídják agyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest