Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
BalaNce87 #63 üzenetére
Nem értek eggyet a véleményeddel. A COD 5 idáig számomra a legjobb, az egyik kedvencem. Szerintem nagyon jól sikerült.
Igaz én xbox 360on játszok. A zombi mód multija is nagyon ott van a szeren. Rohadt sokat vele játszani annélkül hogy megunná az ember. A single része is kiváló. Bár veteránon elég nehéz volt.
A COD5 sima multi is fain. Sokan játszanak vele gondolom nem azért mert szar. Viszont a letölthető extra zombi pályák kár hogy nem ingyenesek.
COD 4 is megvan XBOX 360ba eredetiben meg a COD 5 is. Még a COD 6tal nem sikerült játszanom, de láttam a haveromnál xboxon és nagyon fainra sikeredett. Igaz hogy állítólag rövid, dehát sajna ez van, tény hogy odatehették volna magukat jobban a szerkesztők, hogy hosszabb legyen de hátha majd a COD "7" jobban fog sikeredni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest