Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát azért bug is volt benne beakadások meg hasonló dolgok de egy szóval megfogalmazom neked, buta játék.
Én sem gyűlölöm de már annyi rész van belőle hogy dunát lehetne rekeszteni vele, és közel sem annyira jó minőségű játék, egy átlagos fps aminek nagy húzó neve lett.
És jah multin van itt a fő szempont, de már a cod4 és 6 között gyakorlatilag ló..z különbség van és mégis úgy merik eladni mintha teljesen új játék lenne, és ez elég gáz persze a népet könnyű meghülyíteni és veszik. de ez akkor sem megoldás hogy 2 év alatt egy ilyen söpredék részt sikerült összehozniuk, én ezzel nem büszkélkednék.Sirandish: Hát szerintem a cod5 volt olyan szar mint a cod6 singleje, bár 6 jobban tetszett de nagy küszöb nincs színvonal szempontjából a kettő között. Amúgy waw multija se volt akkora katasztrófa aminek beállították, nem volt egy hu de nagy eresztés mivel full copyja volt a 4-nek, de azért elment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest