- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani811
aktív tag
válasz
BalaNce87 #63 üzenetére
"Én sem gyűlölöm de már annyi rész van belőle hogy dunát lehetne rekeszteni vele"
4 II.vh-s cod van (kiegészítőket nem számolom) és 2 modern. 6 játék, de csak a II.vh-s miatt tűnik soknak, és ha a modern részeket nézzük akkor hogy lehetne dunát rekeszteni vele? ha csak az új részeket nézzük az meg 3 rész, ami most se sok. és ha tényleg codokat számolnánk bele akkor meg csak 4 lenne. 4 játék mióta olyan sok?atesz89: nem a steam hibája, az IWneté.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
BalaNce87 #63 üzenetére
Nem értek eggyet a véleményeddel. A COD 5 idáig számomra a legjobb, az egyik kedvencem. Szerintem nagyon jól sikerült.
Igaz én xbox 360on játszok. A zombi mód multija is nagyon ott van a szeren. Rohadt sokat vele játszani annélkül hogy megunná az ember. A single része is kiváló. Bár veteránon elég nehéz volt.
A COD5 sima multi is fain. Sokan játszanak vele gondolom nem azért mert szar. Viszont a letölthető extra zombi pályák kár hogy nem ingyenesek.
COD 4 is megvan XBOX 360ba eredetiben meg a COD 5 is. Még a COD 6tal nem sikerült játszanom, de láttam a haveromnál xboxon és nagyon fainra sikeredett. Igaz hogy állítólag rövid, dehát sajna ez van, tény hogy odatehették volna magukat jobban a szerkesztők, hogy hosszabb legyen de hátha majd a COD "7" jobban fog sikeredni. -
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87 #55 üzenetére
BC2 nekem egyszer bugolt
az MI meg nem bug, az sajnos ilyen elmaradott
én nem mondom, hogy rosszak az IW-s codok, de nem olyan korszakalkotó remekművek, hogy a Treyarchot annyira szidni kéne
gamerkiller: na nekem épp ezzel az egy délutánnyi single playerrel van bajom...amin a cod5 óta talán javít a co-op
-
gamerkiller
senior tag
válasz
BalaNce87 #55 üzenetére
A véleményed nem egyedi, de nem is olyan sűrű. Sokaknak az MW2 mint például nekem is egy meghatározó játék. Nekem nagyon tetszett, élmény volt úgy mint a BF2. Nem tudtam felállni előle, egy délután kijátszottam a Single részt.
Ilyen játékok után lehet hogy tényleg nem ezek a te játékaid..
(#58) LinogeOW: +1!
-
gamerkiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest