Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Milyen széket vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Hát azért bug is volt benne beakadások meg hasonló dolgok de egy szóval megfogalmazom neked, buta játék.
Én sem gyűlölöm de már annyi rész van belőle hogy dunát lehetne rekeszteni vele, és közel sem annyira jó minőségű játék, egy átlagos fps aminek nagy húzó neve lett.
És jah multin van itt a fő szempont, de már a cod4 és 6 között gyakorlatilag ló..z különbség van és mégis úgy merik eladni mintha teljesen új játék lenne, és ez elég gáz persze a népet könnyű meghülyíteni és veszik. de ez akkor sem megoldás hogy 2 év alatt egy ilyen söpredék részt sikerült összehozniuk, én ezzel nem büszkélkednék.Sirandish: Hát szerintem a cod5 volt olyan szar mint a cod6 singleje, bár 6 jobban tetszett de nagy küszöb nincs színvonal szempontjából a kettő között. Amúgy waw multija se volt akkora katasztrófa aminek beállították, nem volt egy hu de nagy eresztés mivel full copyja volt a 4-nek, de azért elment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest