- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
BalaNce87: nekem tényleg nem volt sem akadás, se semmilyen bug, azt az egyet leszámítva, amit mondtam
Sirandrish: nekem is jobban tetszik az MW2, mint az MW...bár itthon még nem játszottam vele, csak havernál, de ott eleget ahhoz, hogy tudjam milyen...a multi nekem tetszik, sokkal jobb, mint az eddigieké, de nekem a WaW is bejött
persze nem a kedvenc játékaim közé sorolom őket, de nem rosszak, viszont a 4 engem nagyon nem fogott meg single szinten...
-
CptMisi
őstag
válasz
BalaNce87 #55 üzenetére
BC2 nekem egyszer bugolt
az MI meg nem bug, az sajnos ilyen elmaradott
én nem mondom, hogy rosszak az IW-s codok, de nem olyan korszakalkotó remekművek, hogy a Treyarchot annyira szidni kéne
gamerkiller: na nekem épp ezzel az egy délutánnyi single playerrel van bajom...amin a cod5 óta talán javít a co-op
-
CptMisi
őstag
Hogy lesz egy olyan játék sztori centrikus, ami 65évet ölel fel? csak mert korábban azt mondták, hogy fontos szerepet játszik majd benne a történet blablabla
csak ne állítsanak idióta párhuzamokat olyan események között, amiknek nem csak hogy semmi közük nem volt egymáshoz, de 60évvel később történtek...
Nekem jobban tetszett a WaW, mint a 4...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Háztartási gépek
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest