Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Ez a COD
.
De sajnos minden jatekba ez van. Hiaba csak csapatjatekok vannak a szolo hero mod a meno.
Ezert is tarol monden BR jatekmod.
Ez van, kimagaslo az osszetartas..
Ilyen lett a vilag. -
ribizly
veterán
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Pontosan. Ezért is kerülöm majd innentől. Anno beleszaladtam a BO1 DLC-ibe (amik szerintem máig az egyik legjobb map-ok), majd senki sem játszott rajtuk, miután kijött a következő rész.
-
laceszgamer
addikt
Akárhogy csinálják az új résszel csak ölik a régit. Ez amit a legjobban utáltam mindig a szériában, hogy bármennyire is szerettem valamelyik részt, úgymond kénytelen voltam átszokni a következőre, mert ott volt elég játékos.
Poénból feldobtam multkor a BO2-t, ott ugye még mutatta melyik játékmódot hányan tolják, hát a játékosok 99%-a TDM-en volt, még Domination-re sem volt meg egy csapatnyi ember.Bár ezt sem értem miért vannak sokan ennyire oda a TDM-ért, ha volt mindig Hardpointot toltam valahogy az tetszett a legjobban mindig, kellően pörgős, ha úgy vesszük Domination és TDM keverve.
-
Fitzgerald
veterán
Apex Legends miatt okosan kell most tervezniük.
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest