Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Ez a COD
.
De sajnos minden jatekba ez van. Hiaba csak csapatjatekok vannak a szolo hero mod a meno.
Ezert is tarol monden BR jatekmod.
Ez van, kimagaslo az osszetartas..
Ilyen lett a vilag. -
ribizly
veterán
válasz
laceszgamer #8 üzenetére
Pontosan. Ezért is kerülöm majd innentől. Anno beleszaladtam a BO1 DLC-ibe (amik szerintem máig az egyik legjobb map-ok), majd senki sem játszott rajtuk, miután kijött a következő rész.
-
laceszgamer
addikt
Akárhogy csinálják az új résszel csak ölik a régit. Ez amit a legjobban utáltam mindig a szériában, hogy bármennyire is szerettem valamelyik részt, úgymond kénytelen voltam átszokni a következőre, mert ott volt elég játékos.
Poénból feldobtam multkor a BO2-t, ott ugye még mutatta melyik játékmódot hányan tolják, hát a játékosok 99%-a TDM-en volt, még Domination-re sem volt meg egy csapatnyi ember.Bár ezt sem értem miért vannak sokan ennyire oda a TDM-ért, ha volt mindig Hardpointot toltam valahogy az tetszett a legjobban mindig, kellően pörgős, ha úgy vesszük Domination és TDM keverve.
-
Fitzgerald
veterán
Apex Legends miatt okosan kell most tervezniük.
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ph A széria 4. részének legnagyobb frissítése várható hamarosan, miközben a készítők az elkövetkező hónapok terveit is bemutatták.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest