- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
falijja
őstag
Kinek mi, szvsz a bo2 volt a legjobb cod, a többi eléggé gyenge.
A bo3 még elment, de ha itt tényleg nem lesz repkedés, akkor van esély egy közel bo2 es játékmenetre, de tőlem kiadhatják a bo2 is megint, csak új pályákkal. -
ribizly
veterán
válasz
laceszgamer #10 üzenetére
Na igen. Azt a BO1-es környezetet simán lehetne még boncolgatni. Nekem a Ghosts mellett annak a story-ja tetszett a leginkább.
-
laceszgamer
addikt
Én arra volnék kíváncsi, hogy a történet hova fog tovább haladni. Ha BO akkor az első rész. A hidegháborús korszakból jó volna még, és nem feltétlen kéne a BO3 utáni szálat folytatni.
Mondjuk erre van is esély, mármint ha nem elsz semmi modern ugrabugra, falonfutás stb, akkor talán a történet is visszatér egy kicsit régebbre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #8 üzenetére
+1
Viszont egy új ötlet mindig kockázatos, ezekkel a szériákkal viszont megvannak a rekord bevételeik. Activisionnek meg ugye csak ez számít.
#7) TaS1kaaa
Egyelőre sokan rácuppantak (voltak is szerver gondok belőle), de a kérdés, hogy milyen támogatást kap, milyen frissítések jönnek hozzá az elkövetkező hónapokban.
-
-
TaS1kaaa
tag
Nem számit, van Battalion 1944
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #5 üzenetére
Treyarch-tól?
Kizárt. Majd talán az Infinity Wardtól jövőre, azt a szériát ők csinálják. Ámbár GHOSTS 2-re én nem számítanék, az egyik leggyengébb rész volt anyagilag.
-
Még csak véletlenül se MW4 vagy Ghosts 2, black ops már megint.
-
L_ajos
őstag
Legalább idén másra költök. Még nem lesz újra háború a téma csak ez a falon majomkodós, repkedős, future xar, addig nem veszem meg.
-
GodGamer5
addikt
Switch-re is jön ajaj, akkor lesz itt grafikai downgrade rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest