Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz Rickazoid #125 üzenetére

"Kényelmesebb a normál méretű, alacsonyabb és kellemesebb, nem kopó felületű, csuklótámaszos billentyűzete, mint az általában PC-k mellé vett magas gombú, zörgő, csuklótámasz nélküli billentyűzet? Igen."

Szerintem meg nagyon nem... (Leszámítva talán a legdzsunkább billeket.)

"Kell az átlagnak 15,4"-nál nagyobb kijelző? Nem."

Utazás közben túl nagy, egész napra túl kicsi...

"És akinek 17" kell? Olyan is van."

Nem hogy jó drága, de még a legvacakabb TN... (Jó, majd jön az OLED, de hol vagyuk még attól, hogy elég olcsó is legyen?)

"Notebookot egy kézben, akár táskában? A legnehezebb is csak 4 kg körüli, ennyit bárki elbír fél kézzel."

Na persze... :) Eszembe nem jutna 1 kg-nál nehezebbet hurcolászni. Talán még azt sem. És szerintem a többség így van vele.

Egyszóval, szerintem az átlagember úgy van vele, hogy a mobil cucc legyen olyan kicsi és könnyű, hogy alig lehessen megérezni, de azért pár dologra jó legyen, otthonra meg legyen valami komolyabb cucc is. Csak nem éppen a mai robosztus, helyhez kötött PC, hanem esetleg ide jöhet egy laptopféleség vagy akár valami mini dobozos PC (nem feltétlen Wintel) vagy HTPC-féleség, akár a ma már monitorként is teljesen jól használható tévére kötve (vagy épp beleépítve). De ezek is majd csak akkor, ha ár/teljesítményben rendben lesznek, mert most még nincsenek.

Új hozzászólás Aktív témák