Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz attila9988 #105 üzenetére

Oh, én desktop piacról beszéltem, nem cégesről. Ott nyilván nem fognak Iphonon dolgozni. A céges és home HC-userek igényei nem is fedik tökéletesen egymást.

Szerintem a consumer piacon akármekkorára is nőjön a mobil szegmens a maga okos(kodó) telefonjaival, vagy tábla pc -ivel, azok az eszközök inkább új piaci réseket nyitnak, és nem igazán piszkálják a meglévőeket. Ha kicsit belegondolnál, érthetnéd hogy miért..

Főként új piacokat nyitnak, de biztos vagyok benne, új gép vásárlásánál az átlagnak minimum megfordul a fejében, gépet vegyen-e vagy laptopot. Mobil persze egy személyi számítógépet nem vált ki. Tehát ez a "nem piszkálja a piacot" kijelentés nem állja meg a helyét, valamennyire biztos hatással van rá.
    De tökmindegy, a lényeg hogy az új szegmensben nagyobb lesz a pénz a nagyobb felhasználótábor miatt. Ha nem is nyúl a régi piacokhoz, rengeteg új vevőt hoz a rendszerbe.

Új hozzászólás Aktív témák