Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
julius666 #95 üzenetére
lehetséges, bár szerintem sok embernek már csak azért sem esik le a dolog, mert nincs összehasonlítási alapuk. nagyon sok cég tableten is win7-et tol, ami azért nem túl jó, mert jelenleg az csak x86-on fut, de abból csak az atom üti meg neccesen fogyasztásban azt a szintet, viszont cserébe lassú nagyon. meglátjuk majd ha kicsit tovább alakul a piac, hogy milyen igények alakulnak ki.
#94: igen, csak asztali gépet lehet szerelni, minden más, ha elromlik, akkor egyből ki kell dobni. pontosan így van, szóról szóra
amúgy csak egy szakdogát, több ezer fórumbejegyzést és még ki tudja mi mindent írtam meg laptopon. igen, kényelmes.#96: nem tudom miért kell így kiakadj. én nem azt mondtam, hogy azt szeretném, ha mindenkit tarkón lőnének, aki asztali gépet akar használni. annyit mondtam, hogy átlagos felhasználásra bőven felesleges. az ipad csak egy példa volt, lesz még bőven több/jobb tablet és hasonló gép a közeljövőben. de ha egy kicsit elvonatkoztatnál a magyar viszonyoktól (amit érdemes megtenni, ha globális becslésekbe bocsájtkozunk), akkor észre veheted, hogy az ipad nem olyan hihetetlenül drága dolog, és lesz nála több olcsóbb megoldás is. ilyen cuccokat bedobod egy dokkolóba, és tudod kvázi asztaliként használni, de egy mozdulattal magaddal is viheted. vagy aki nem akarja hurcolni, azoknak lehet csinálni monitorba/tévébe integrált megoldást is (ahogy egyébként például már léteznek is manapság, csak x86 alapokon), az szintén jó kényelmes dolog, kis helyet foglal. ismét felhoznám, hogy a szüleimnél azért váltottunk egy nettopra, mert nem tetszett nekik nagy zajos gép. most van kicsi és csendes, de még ezt is meg lehetne jobban oldani. az emberek nagy részének annyi az igénye, hogy menjen, legyen gördüléken és esetleg esztétikus is. nem az ilyen tech fórumok felhasználóiból kell kiindulni.
#97: mást is lehet használni. néhány dologra még jobb is mást.
#105: cégek dolgozhatnak vékonyklienses megoldással is, amihez még egy mai normálisabb telefon teljesítménye sem nagyon kell kliens oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Keresünk dokkolókat
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest