Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarbalazs
csendes tag
válasz
wwenigma #1172 üzenetére
ez kitol honnan hogyan?
+ egy kis izelito a mostani szolgaltatonk minosegi csomagjairol, hozzaallasarol:
http://www.wellopnet.hu/index.php/dijcsomagok
tavaly nyar elejen irtam nekik, hogy jojjenek mar ki nezzek meg, tudunk e tobbet a 4/0,5-nel, mert szorolapoztak, hogy uuu 30 is megy a mikrohullamon... azota se reagaltak. 1-2 hetente par oras kimaradas, neha tobbszazas ping, packetlossok, stb.
ÁSZFben eltero helyeken kulonbozo dijak, a faluban kinek mennyiert szamlaznak ugyanazert a sebessegert... kabare. -
gabor9991
őstag
válasz
wwenigma #905 üzenetére
Azért említsük meg azt is, hogy ezek a sebességek csupán elméletben léteznek.
Én is az egyik ajánlatot használtam több éven át, de idén nyárra már annyira túlterheltté vált a telenor hálózata, hogy vissza kellet váltanom mobilnetről vezetékesre, szerencsére nálam is elérhetővé vált a telekom koaxos hálózatán 300/22-es csomag.
Most épp korlátlan a telenor hálózata mindenkinek, ennyit tud nálam:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest