Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen lesz a tévézés jövője a világ egyik legnagyobb gyártója szerint
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hehe... Bodaszőlőn kb ugyanez van 2017 közepe óta. Főutcán kész a gerinc, elvben Hajdúböszörményben ott a kábel túlsó vége, és megálltak.
Én feladtam. Invitelt nem tudok rendelni, mert belenőtt pár fa a rálátásba, így év elején váltottam korlátlan, megosztható mobilnetet a telekomtól, az előfizetéses kártyámra. Mobilnetet amúgyis sokat használok, így ha lenne egy otthoni szolgáltatás, és mellé egy mobilnet az is kb annyiba lenne mint ez. A mobil SZIP árakat nézve még nem is járok rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest