Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
kovadam1 #860 üzenetére
Amúgy semmi hír róluk, a dobozokat feltették kb. a nyár elején azóta semmi írtam nekik email-t, hogy mikor várhatóak arra válaszoltak: ez év szeptember de ebben az évben már nem lesz ebből semmi.
Legjobban az árazás az ami meglepett, KÖNYÖRGÖM!!! OPTIKA
Ezzel a szöveggel reklámozzák:
Ebből azt gondoltam hogy a 100Mbit fillérekért lesz ingyen bekötéssel, és ha nem is SZIMMETRIKUS lesz a net azaz 100Mbit LE/FÖL de legalább 4:1-hez ma már kellen tehát 100/25-ös Erre: 6690Ft 100/20-as net egy év hűséggel és a bekötés 7000Ft??
Gusztustalan az egész ha KÖLTÖZÖK csak oda megyek ahol ez elérhető:
Számomra EZ versenyképes ajánlat.
Azt nem tudom hogy az undortól hányjak simát vagy a dühtől epét, még nem döntöttem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR