Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Értem, köszönöm. Azt hittem van annak köze hozzá, hogy amikor pl anno mobilszámlát akartam befizetni mindig rákérdeztek, hogy milyen vezetékes szolgáltatást tudnak nekem ajánlani, és mindig megegyeztünk abban, hogy semmilyet. Persze egy ideje már kártyáról fizetek, így nem lehetek igény ehhez a fajta mintavételhez.
Innentől kezdve már csak az kérdéses, hogy ha egy utcában van sok sárga pont, és közte pár elszórt kék, akkor az hogyan alakul ki?
Azaz a lenti képen én sacc a negyedik-ötödik pont lehetek az út alsó oldalán. Ha földben hoznak mindent, akkor a mi oldalunkban kell ásni, mert a másik oldalt közmű van. Ha levegőben hozzák, akkor megint a páratlan oldal a nyerő, mert ott van a 0.4KV oszlopsor, a páros oldalon pedig 20KV van. Egyéb közműnek a pár évvel ezelőtti csatornázásnál nem lett kialakítva semmi. De az a pár kék az út túloldalán van.
Át lehet itt valahogy kerülni a sárgából-kékbe? Szándéknyilatkozat, hosszabb hűség, bekerülési költség különbözetének részleges térítése, vagy valami fekete kakas áldozása a keresztúton teliholdnál?
Ja, igen. A kép:
Szerk.: Vagy ezügyben a dokumentumban lévő kapcsolattartót keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W