Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Még valami: a 2. képen a kislány aranyosan játszik apuci laptopjának borítóján, míg apuci vígan mosolyogva dolgozik a Starbucks-ban. Ezzel kapcsolatban:
1.) Ha a kislány abúzálja az LCD hátulját, akkor apuci tengeri betegséget kap az LCD folyamatos mozgásától, ha tényleg dolgozni akar és nem csak hippiskedik
2.) Ez nagyon jót tesz a zsanérnak is, ami minden laptop egyik gyenge pontja -
Béééla
őstag
Ez azért annál több: lusta, 0 technikai tudású de nagyon hipszter arc is menő még hipszterebbnek tűnhet ezáltal. Azt fizeti meg, hogy a túlárazott Fészbúk-gépére csak felpattinthatja és kirakhatja legóból az almát.
Aki egy hangyányit is értelmesebb, az ugye elmegy a boltba és vesz rendes lapot, előkapja a hőlégfúvót, és ügyesen ráigazítja a notira. Természetesen szigorúan úgy, hogy a lap a monitoron vanNem átbaszás, megfejés. Én azt sajnálom, hogy nem én találtam ki. Akkora baromságokkal lettek milliomosok egyesek, hogy ez még simán belefér.
@Vesa:
Neked sem ártana néha értelmező olvasást gyakorolni. Nem jótékonykodás. Kőkemény profitorientált dolog.
Ha úgy gondolod hogy ez túlárazott, nem támogatod.
Az eredeti cél 30 ezer USD, ennek a fele biztos nyaralást fog finanszírozni, tény.
De az 5 dodós támogatáson kívül mindegyik csomagban kapsz valamit, úgyhogy nem értem a nyafogást. Ha megér 30-35 dollárt egy ilyen tok, akkor kapsz is érte egy tokot, nem csak egy köszönetnyilvánító emailt. Early accessben veszel egy LEGO tokot.Lehet írni hogy drága (mert drága) és hogy nem sért-e szabadalmat (ami már rég lejárt), de attól még pofás rétegcucc.
-
Ez egy nagy hülyeség,még ötletszinten sem jó.Nemigazán örülnék ha a félmillás gépemen legüzna a gyerek.
-
Prof
addikt
válasz
flashpointer #1 üzenetére
Jol mutatja, hogy a trendisegen kivul semmi nem indokolja a noti vekonyitast. Szarabb hutes ,gyengebb teljesitmeny nagyobb zaj.
A tablet mas teszta ott van a papirlap, mint vekonysagi cel
-
kromatika
veterán
Ekkora baromságot.Trendi a vékony noti,és akkor jön ez.
-
Vesa
veterán
egy ekkora lap fröccsöntéséhez a szerszám kb. 1000-1500 dollár között mozog, vagy még annyi sincs! A sorozatgyártás filléres, éppen ez a műanyag előnye. Onnantól, hogy a szerszám megvan, maga a gyártás már filléres költség, ellentéteben pl. a fémekkel. 5-8k max, ami erre a hülyeségre reális. Ráadásul fejlesztésről szó sincs, ez egy műanyag Lego lap ami csak méretében tér el az egyébként is kaphatótól (korábban linkeltem)
-
Vesa
veterán
Te miről beszélsz?
Ha figyeltél volna mit írtam, nem írsz hülyeséget. Az ötletgazda annyi hülyét fej meg, amennyit akar, jól teszi, mint azt írtam is korábban. Ezzel együtt, egy filléres műanyag lap "fejlesztéséért" 60k dollárt kérni nyílt pofátlanság, ilyen összegeket összetett elektronikus eszközök esetén szoktak belőni célként, de tudok mutatni negy egy olyan projectet, ahol ennek feléből komoly hardvert építenek... -
muszaly
újonc
két dolog a cikkírónak:
nem 60000 a cél, hanem 30000, és ami rosszabb: nem "Brick Case", hanem "Brik Case".
A cikkben (és címében) szereplő névvel nem lehet megtalálni.a többieknek: értékelem, hogy közösséget építünk, de ha nem tetszik, minek kommenteltek? egy megtervezett, az összes jogszabályi feltételnek megfelelő, letesztelt, legyártatott termék elkészítése drága. ha ez ennyire nem tiszta előtted, vagy csak nem tetszik valaki más ötlete, minek írsz?!
nekem tetszik a cucc, van benne ötlet, és ha egy megunt gépet fel tudsz dobni vele, érdekes lehet. persze, h felragaszthatsz egy használt legolapot is a drága vasad monitorjára, de ha egyszer van nyom nélkül eltávolítható fajta...
bocs, este van, senkit nem felzaklatni akartam, szép estét -
draco31
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás #15 üzenetére
Biztosan örülnek neki, hogy nem az Ő minőségükben dolgoznak, a nevük árnyékában árulják, és a szabványukat is lemásolják. Bár ez is reklám az igaz.
-
draco31
veterán
És mit is szól ehhez a LEGO?
-
Garada
őstag
Elég bazári kinézetet ad az egyszer biztos.
-
Vesa
veterán
Ráadásul létezik szürkében és sokkal vékonyabb, mint a hihetetlen találmány...:-)
-
Pötyi
őstag
Teljesen igazad van, ugyanis a 48x48-as alaplap használtan már két ropiért kapható. Ezt mindenki megvehetné magának, ezért KickStarter gyűjtés indítani majdhogynem rablás.
Én hobbiból magamnak vágnám méretre a laptopomhoz.
Más kérdés, hogy elvileg létezik lekeríkett sarkú alaplap, de azon már gyárilag kihagytak egy bütyköt a sarkán:
Ha te vágod méretre magadnak, akkor valszeg egy, vagy több bütyköt szanálni fogsz.
-
Gondwana
addikt
Nálunk már LEGO tartja a telefonomat a Lada műszerfalán, a headsetet az autó plafonján, a töltőkábelvéget a fűtésbeömlő fölött, a borotvámat a tusolóban, a fogkefémet a tükör mellett, ezt a modot is megcsinálnám, de még nincs black LEGO baseplate, a szürke meg idétlenül nézne ki ThinkPaden.
-
Vesa
veterán
Számomra ebből a cikkből a 60k dolláros begyűjtött összeg érdekes...Egyrészt, hihetetlen mennyi hülyeséget képesek az emberek finanszírozni, másrszét, nem teljesen értem, hogy ezen a műanyag lapon mi kerül ennyibe? 50k élből zsebbe megy, lefogadom... Más kérdés, hogy teljesen igazuk van...akit meg lehet kopasztani, azt meg is kell!
-
flashpointer
őstag
Ilyenkor megnézném az applemérnökök arcát, hogy küzdöttek a tizedmiliméterekkel hogy minél vékonyabb legyen erre jön egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest