Hirdetés

Brick Case: a notebookfedél-matrica már a múlté, inkább építsünk rá LEGO-ból

A Kickstarteren, a közösségi pénzgyűjtőportálon egy újabb gyöngyszem bukkant fel, a Brick Case, ami helyettesítheti a mostanság közkedvelt, notebook fedelére szánt matricát. Különlegessége abban rejlik, hogy a matricákkal ellentétben ezt nem kell fixen felragasztani, hanem szimplán felpattintható, így bármikor levehető, ha megunnánk. A fejlesztők viszont gondoskodtak róla, hogy ez soha ne történhessen meg, ugyanis a Brick Case megjelenését tetszés szerint változtathatjuk, és hogy pontosan mire, az a kreatív elménken múlik - vagy éppen másén.


[+]

Ezt úgy oldották meg, hogy a hátlap a LEGO-táblához megszólalásig hasonló kialakítással rendelkezik, amire tetszőlegesen felhelyezhetőek a színes építőkockák, amelyek szintén a csomag részét képezik. Sőt a projekt tervezői azt ígérik, hogy - idézzük - "bármely népszerű játék építőelem gyártó termékével kompatibilis, így a határ a csillagos ég". Ez tehát azt jelenti, hogy ideje elővenni a gyerekkorunkban még a sufni mélyére rejtett LEGO-kockákat, vagy - bár nem szép dolog-  a gyerkőctől elcsenni néhány szükséges darabot; csak aztán a párunk meg ne tudja! Játékos kedvű szülők viszont akár a kölyökkel közösen is alkothatnak valamit, így akár legálisan is szerezhetünk néhány darabot (legalábbis egy időre), ha kifogytunk volna.


[+]

A Brick Case tehát jópofa kiegészítő, és újra előcsalogatja belőlünk a gyermeki énünket, de azért érdemes belátni, hogy nem kifejezetten praktikus egy LEGO-ból készült emeletes házzal vagy kukásautóval felpakolt notebookot a táskába bepakolni. Ráadásul nem minden notebooktulajdonos teheti magáévá ezt az élvezetet, mivel a Brick Case kifejezetten a 2013 utáni Apple Macbook Pro és Air tulajdonosait célozza meg, ezekhez a gépekhez készül különféle méretben takarófedél.

A támogatók legalább 5 dollárral járulhatnak hozzá a projekthez, ami már biztosan megvalósul, ugyanis elérte a 60 000 dolláros kitűzött célt. Ám amennyiben nem csak egy köszönjük a támogatás matricára hajtunk, hanem magára a termékre is (amihez jár 100 darab 1x1-es kocka) úgy legalább 35 dollárral kell a virtuális perselyhez fáradni – az olcsóbb, 30 dolláros csomag ugyanis már mind elfogyott.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés