Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Vannak ám más hozzászólásaim is
: ez a HyperSpace csak Windows alatt telepíthető? Tudom, kipróbálhatnám... talán valaki kipróbálja a napokban, vagy lesz egy teszt róla...
Addig többet nem is kérdezek. -
pmikloska
aktív tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
Okéj, nem gond. Vitát nem akartam kirobbantani, lehet, hogy elég lett volna privátban jeleznem az észrevételemet. Egyébként a lényeg megtörtént, a cikkben javítva van az ide tartozó rész. Íííígy jóóó.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
parandroid #7 üzenetére
Tévedés! A T5500 nem Pentium Dual-Core processzor változat! Az Core 2 Duo Mobile Processor! A Dual-Core egyébként is csak később jelent meg, mint olcsóbb megoldás, butított teljesítménnyel! Dual-Core-t nem is vettem volna, és egy olyannal összemérve jobb is a teljesítménye, ezt kipróbáltam!
De ha nem hiszed: [link] és [link]*A Wikipedia-n a Dual-Core elnevezés csak a két magra utal, ez ne tévesszen meg! A butított a Pentium Dual-Core, a számozása pedig T2xxx.
-
pmikloska
aktív tag
Igazad van. Főleg, hogy van már olyan gyártó, aki a gépeihez ad hasonlót alapból (Asus, Dell, HP?), bár az csak adott gépeken fut, nem lehet mindegyiken használni.
Ha nem annyi lenne ez a szoftver, mint amennyibe most kerül (megnéztem a honlapjukon), akkor megvenném, de ahhoz valóban faragni kéne egy olyan 10mp-re a boot időt is, meg az árat is. -
pmikloska
aktív tag
"...az Intel VT-x virtualizációs technológiájának demója: az ezt támogató processzorokat (ilyen néhány Pentium 4 és Pentium D, valamint minden Core Duo és Core 2 Duo, illetve ezeknél újabb chip)..."
Azért mégsem minden Core processzor, pl. az enyém sem támogatja, ez egy T5500-as C2D mobil processzor. Ott vannak még a Core Solo közül is páran, valamint a Core Duo és Dual-Core mobil processzorok is, azt hiszem azokból az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest