Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigz

tag

válasz Szabtom #247 üzenetére

Latom, nem erted. Nem az idointervallumon akadtam fent. Nagy kulonbseg van a megallapitasod, es a valosag kozott.
    "Nemreg emeltek az afat az angoloknal, egyebkent, a valsag miatt." - ez igy nem allja meg a helyet, mert nem a valsag miatt emeltek. Ezt mar korabban kifejtettem, igeny szerint szivesen megteszem privatban is.
    "Eloszor csokkent, de fel evig birtak (vagy evig), es most megint nott." - Ez sem allja meg a helyet, leven hogy betervezett idoszakrol volt szo, amit valojaban tovabb "birtak", mint amennyire terveztek.

(#217) alatt szepen leoktatod a nepet egy olyan dologrol, aminek nem neztel utana, holott nem nagy ordongosseg osszevadaszni a netrol a tenyadatokat. Nem banom, osszad az eszet, de akkor miert ne tenned ertelmes dolgokkal? En kerek elnezest, hogy ha nagypofaju okoskodasnak hat a magyarazatom (valoszinuleg az is, foleg, ha mas is annak vette), elhiszem, hogy tudok idegesitoen nyers lenni, szokszor nem is veszem eszre, csak amikor mar keso. Azert viszont nem fogok a bocsanatot kerni, mert kijavitottam ket alapveto targyi tevedest. Errol szol egy forum tobbek kozott, semmi szemelyes. Remelem, nincs harag.

A teljesseg igenyevel: ket ellentetes nezet kozott orlodott a politika a valasztasi harcok soran. A munkaspart mantraja a tovabbi koltekezes volt - ok a fogyasztason keresztul a gazdasagba pumpalt penzzel latjak a kiutat (stabilizalt zuhanas, mint amikor a pilota kiveszi a gepet dugohuzobol). A konzervativok ezzel szemben megszoritasokat akarnak, es egy penzugyileg kevesbe kockazatos, de sokkal lassabb folyamatot - hosszu tavon, papiron mukodik, kerdes, hogy van-e eleg ido ra. Ez utobbi politikailag rizikos, hiszen nem tobbsegi a kormany es eros az ellenzek. Csak ugy tudjak veghezvinni, ha meggyozik a LibDemeket (akik egyebkent az "esszeru megszoritasok" mellett voksoltak - kiadasok optimalizalasa, sbt.), egyebkent szetesik a koalicio. Ezen kivul rendkivul tokos gyerekek, ha bevallaljak, mert ha raszoritanak a gyeplore, szinte biztos, hogy nem lesznek ujravalasztva.

Új hozzászólás Aktív témák